2777
عنوان

خیلی نگران شدم

128 بازدید | 19 پست

از وقتی این ویروس چینی کرونا رو شنیدم یعنی ایران هم میاد.

یاد فیلمای زامبی افتادم

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه نمیاد . همه درو پنجره هارو بستیم 😁

دارم فکر میکنم برف سرما از یه طرف همچین ویروسی هم از یه طرف

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت

فعلا عربستان گرفته وای مگه چوچانگ میداشت میاورد ایران😂😂😂😂

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
فعلا عربستان گرفته وای مگه چوچانگ میداشت میاورد ایران😂😂😂😂

جدی😱

جدی😱

آره به خدا عربستان میگن گرفتن یه عده

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
اره میاد من که خیلی میترسم یزد که چینی هم زیاد میاد😐

همون خونه بمونیم

‏تنها کشوری که از ویروس کرونا در امان ایران چون دیگه با کسي رابطه نداریم نه تیم های فوتبال میان ایران نه هواپیمایی نه توریستي

این همه از تحریم گفتیم این هم فایده اش.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @Tweety_offical