2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی هاله میبینم چند روز از موعدت گذشته؟

منم دیدم. توکل به خدا 

جان و جهان من تویی همسر جانم❤️❤️❤️❤️❤️   عاشق اون خندیدنتم وقتی چشماتم شیطون میشن اون لحظه قند تو دلم آب میشه....                             توکه معروفی به دیونگی مث خودم که دیونم ☺️              همه میشناسن تو رو با منو با منو بامن ای جونم  😍          توی چشم من تو عزیزدلم به عاشقی معروفی    🤩           تو که معروفی به اون خنده یه دلبرونت بخند آروم🤗           تو که با حرفات آدمو میدی دست یه حس نا معلوم 🙄             بیا بی تعارف این دلو ببر هرجا که میلته جانم  😘          معروفی که خوشگل هوایی کنی بی وفایی کنی 💏معروفی که دلو میبری به جنگ تو مریضی قشنگ👮           تو که معروفی به لبخند ژکوندتو اون عطر تندتوووو معروفی🤴
ان شالله مثبته😍 اگر داری فردا صبح هم یکی تست کن

من دو روز دیگه موعدمه. بنظرتون بی بی بزنم؟ خیلی دلم قرصه که این ماه حتما باردار هستم ولی میترسم

جان و جهان من تویی همسر جانم❤️❤️❤️❤️❤️   عاشق اون خندیدنتم وقتی چشماتم شیطون میشن اون لحظه قند تو دلم آب میشه....                             توکه معروفی به دیونگی مث خودم که دیونم ☺️              همه میشناسن تو رو با منو با منو بامن ای جونم  😍          توی چشم من تو عزیزدلم به عاشقی معروفی    🤩           تو که معروفی به اون خنده یه دلبرونت بخند آروم🤗           تو که با حرفات آدمو میدی دست یه حس نا معلوم 🙄             بیا بی تعارف این دلو ببر هرجا که میلته جانم  😘          معروفی که خوشگل هوایی کنی بی وفایی کنی 💏معروفی که دلو میبری به جنگ تو مریضی قشنگ👮           تو که معروفی به لبخند ژکوندتو اون عطر تندتوووو معروفی🤴
من دو روز دیگه موعدمه. بنظرتون بی بی بزنم؟ خیلی دلم قرصه که این ماه حتما باردار هستم ولی میترسم

تا موعدت صبر کن

ممکنه باردار باشی ولی الان بزنی منفی نشون بده حالت گرفته شه 

اکثرا بی بی چک قبل موعد نشون نمیده

توکل بخدا ان شالله دوروز دیگه شما تاپیک بی بی چک مثبت میزنی😍😍😍

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی..💏
تا موعدت صبر کن ممکنه باردار باشی ولی الان بزنی منفی نشون بده حالت گرفته شه  اکثرا بی بی چک ق ...

ممنون گلم. خیلی استرس دارم همش خودمو سر گرم میکنم که بهش فک نکنم. امروز چند بار خاستم بی بی بزنم دوباره گذاشتم کنار

امروز باید پری میشدم ک نشدم هنوز، چون من قبل پری همیشه علائم داشتم اما این ماه هیچ علائمی ندارم

من زير شكمم يهو ميگيره نميدونم از اين علايم الكياست يا واقعيه.٧ روز تا موعدم مونده دعا كن منم تاپيك بي بي چك بذارم هفته بعد😍🙈