2777
2789
عنوان

پدر ناتنی🤔

1562 بازدید | 48 پست

کیا پدر ناتنی داشتن یا دیدن؟

لطفاااااا راهنمایی کنید.

خیلی حیات هستند...

این اقا خودش پسر داره...البته با زنش طلاق عاطفی گرفتن...ولی ثبتی نشده ب خاطر بچه ها....ولی عملا جدا زندگی میکنن...زن با بچه هاش تو خ.نه خودش،مردم تو خونه خودش....فقط جمعه سر میزنه

البته این ازدواج قرار مخفی باشه...ن بخاطر زن این اقا...گفتم چون کسی نمیدونه اینا جدا شدن...علنی بشه رقیبای کاری این اقا از این طریق تهمت دوزن بهش میزنن...کلی تو کار و اعتبار ضربه میبینه...

بچه هاشم دوست داره...

ب نظرتون جایی برا خودم میتونم باز کنم تو دلش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حیات هستند

این جمله یعنی چی. 

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

ادم قحطه؟ یا عاشق شدی؟

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

هر چی آقا بهت گفته چاخانه 

انقدر ازین داستانا شنیدم برای اینکه ازدواجو مخفی نگه دارن هزارتا دروغ  میگن 

جایی که قراره مخفی باشی یعنی اجر و ارزش نداری اونجا 

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما / غافل از اینکه خدا هست دراندیشه ما 
غلط این ازدواج

خب ب هرحال من ن سر پیازم ن تهش..

فقط میخوام ببینم،چطور رابطه پدر دختری داشته باشم...

و گرن تمام فامیل نزدیک اون اقا میدونن....

طرف مادر حسود و فضول زیاده وا همین نمگیم

هر چی آقا بهت گفته چاخانه  انقدر ازین داستانا شنیدم برای اینکه ازدواجو مخفی نگه دارن هزارتا در ...

ن عزیزم این چاخان نیست..

این واقعا تو دو خونه زندگی میکنن....

وا

نه عزیزم این کارو نکن چون بعد اون ازدواج اون خانم حتی الان درخواست طلاقم داده باشه می شه زن مورد علاقه اون اقا بی خیال شو چقد دنبال دردسرین 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن