2777
2789
عنوان

یعنی خدا داره امتحانم میکنه؟

1226 بازدید | 46 پست

سلام...خانما من یه مشکل بسیااار بزرگی توی زندگیم دارم؛الان دو سال و نیمه...بخاطرش یه نذر بسیااار سخت برداشتم و امروز روز دهمه ک دارم میخونم.

الان دقیقا امروز فهمیدم ک نه تنها مشکلم حل نشده هنوز بلکه یه مانع بزرگترم پیش اومد.

در صورتی ک همممه میگفتن این نذر رد خور نداره و حتی حاجتی ب صلاحت نباشه با این نذر به حاجتت میرسی.

واقعا موندم خدا میخواد امتحانم کنه؟

نگید ب صلاحت نیست چون خدا میتونه صلاح بنده هاشو هم تغییر بده با قدرت لا یتنهایی ک داره.

آخه چرا؟واقعا دارم زجر کش میشم...گریه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا من فکر می کنم ،خدا بیکار نیست بیا جزئیات زندگی مارو بچسبه...احساس می کنم تو کلیاته

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

منم جوان بیمار دارم دلم داره میترکه هر کی هر ندر و دعایی گفته دارم انجام میدم من برای شما با دل شکسته دعا میکنم شما هم برای بیمار من دعا کنین انشاالله خدا تطر خیر کنه بهمون اسمش محمد التماس دعا براتون ایت الکرسی میخونم از ته قلبم

اگه امیدوار نباشی که مشکلت حل میشه اون نذرت به هیچ دردی نمیخوره. باید اون نذر حال دلت رو خوب کنه اگه واقعا به نذرت اعتقاد داری ته دلت رو قرص کن که میشه چجوریشو بسپار به خدا فقط بدون که بهش میرسی

من مطلقه هستم...تحت تاثیر یک ماجرایی توی اقوام دور با یه اقایی اشنا شدم و خانم ایشون فوت شده بود و ما هم جهت آشنایی با هم ازدواج موقت داشتیم و خانواده هم مطلع بودند.

ایشون یه فرزند دارند ولی بعلت مشکلی ک براشون پیش اومدع دیگه بچه دار نمیشوند و منم اوایل مشکلی نداشتم.

کم کم تو مدت اشنایی فهمیدم ک داشتن بچه خیلی برام مهمه و ایشون از اخلاقای من خوشش نمیاومد مثل غیبت و ... و منم بهشان حق میدادم.

یه نذر بزدگی کردم ک خدا بما یه بچه بدهد و منم اخلاقامو تغییر بدم تا این ازدواج دایم بشه.

الان ک روز دهم نذرم هست و رفتارامو و کلا سبک زندگیمو از این رو ب رو کردم یک مشکل خیلی بزرگ پیش اومده ک ان اقا خواست فعلا دو ماهی کات کنیم.

و من به ایشان کاملاااا حق میدم چون مشکلش واقعاااا حاده و میدونمم بهم دروغ راجع ب مشکلش نگفته.

موندم این ازمایش خدااست چیه؟مغزم کاملا هنگه.

خواهش میکنم راجع ب مساله ازدواج موقت و...سرزنش نکنید چون خانواده ها در جریان هستند و منم اصلا اهل این برنامه ها نبودم و اینم با دو ماه فکر کردن قبول کردن صرفا به این خاطر ک وارد به زندگی اشتباه دیگه نشم.

عزیزم شاید این از نظر تو یه مانع هست یا شاید خدا میخواد امتحانت کنه ولی امیدت رو بهش از دست نده بگو خدایا بهت اعتماد دارم و از هر کس و همه چیز به جز خودت دل بریدم و فقط به خودت اعتماد دارم 

نمیدونم نظرت چیه ولی شاید واقعا مصلحتت نیست و خدا یه جا دیگه بهترشو برات بده و بعدا حکمتش رو بفهمی

خدا لحظه آخر حضورش پررنگ تر میشه شک نکن

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍