2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه زماني دوز دارو ميبرن بالا که تخمکا تو سنو رشد نکنه

آهااا... مرسی از پاسخگوییت گلم

من اولین بار قبل شروع درمان سونو شدم 8 تا فولی داشتم بعد از یکماه درمان هم 8 ، 9 تا فولی داشتم، احتمالا دوز منو بالا میبرن

بچه ها میگن از اول که پریود شدین گرمی زیاد بخورید،شکمتان رو با روغن سیاه دونه هر روز ماساژ بدین،تا قبل انتقال ،بعد از انتقال هم تا 3 روز یزدبمونید،نشاسته، ماهیچه،قلم ،پای مرغ زیاد بخورید

برام دعا کنیدخدا یه نی نی بهم بده 
به خدا وات ساپ ندارم الانم استراحت مطلق هستم شوهرم زیاد نمیگذاره از نت استفاده کنم، منم الان به خاطر ...

دشمنت شرمنده عزیزم. مرسی ک جواب سوالام دادی. 😍😍ان شاءالله2تا نی نی تپل مپل نصیبت شه. واسه منم دعا کن 

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
دشمنت شرمنده عزیزم. مرسی ک جواب سوالام دادی. 😍😍ان شاءالله2تا نی نی تپل مپل نصیبت شه. واسه منم دعا ...

قربونت عزیزم انشالا خدا به شما هم بچه  های صالح وسالم بده و دامن همه منتظرها رو سبز کنه😚😚😍😍کاری چیزی داشتی در خدمتم آبجی ،التماس دعا 

برام دعا کنیدخدا یه نی نی بهم بده 
قربونت عزیزم انشالا خدا به شما هم بچه  های صالح وسالم بده و دامن همه منتظرها رو سبز کنه😚😚😍😍 ...

فداتم. محتاجیم بدعا گلی

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
قربونت عزیزم انشالا خدا به شما هم بچه  های صالح وسالم بده و دامن همه منتظرها رو سبز کنه😚😚😍😍 ...

سلام عزیزم. خوبی؟ چه خبرا؟ 

من رفتم دکتر فرستاد ای یو ای. 

این ماه پریود شم باید برم. 

دکتر قبل ای وی اف چه داروهایی به شما داد؟