elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 عنوان شیردهی ولاغری😔 112 بازدید | 13 پست سلام من تودوران شیردهی هستم بچمم۶ماهشه وحشتناک لاغرشدم راهی ندارین واس چاقی کپسول ناتا میتونم بخورم یااونم ضررداره؟😭 الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲 1398/11/04 | 12:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 وووووی خوش ب حالت من دوست دارم لاغر شم لاغری زیادخوب نیس هرچیزی متناسبش خوبه من غذامم خوبه ولی چه فایده الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲
aaaaammmmm عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 1105 دوتا آبجیای منم تو شیردهی بشدت لاغررر میشن ولی بعدش دوباره چاق میشن واسه مشکلم یک صلوات بفرست لطفا 😊🌹
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 دوتا آبجیای منم تو شیردهی بشدت لاغررر میشن ولی بعدش دوباره چاق میشن والا من اگه اینجوری پیش بره نابودم میشم اخرش الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲
aaaaammmmm عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 1105 والا من اگه اینجوری پیش بره نابودم میشم اخرش خواهرای من اخر شیردهی به۴۵ کیلو میرسن بخدا واسه مشکلم یک صلوات بفرست لطفا 😊🌹
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 خواهرای من اخر شیردهی به۴۵ کیلو میرسن بخدا منم همین حدودامنزدیک عیدم هس اعتماد بنفسم اومده پایین😣 الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲
bisedaaaa عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 244 لاغری زیادخوب نیس هرچیزی متناسبش خوبه من غذامم خوبه ولی چه فایده میدونم عزیزم.ولی من غداه هم نمیخورم.صبحونه نمیخورم.ناهار نمیخورم.میان وعده نمیخورم.شاید شام یکم عذا بخورم.
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 میدونم عزیزم. ولی من غداه هم نمیخورم.صبحونه نمیخورم. ناهار نمیخورم. میان وعده نمیخورم. شاید شام ... بعد لاغرنشدی شما خوشبحالت من اگه بخوام این برنامرو پیش ببرم اسکلت میشم😅 الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲
aaaaammmmm عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 1105 منم همین حدودام نزدیک عیدم هس اعتماد بنفسم اومده پایین😣 درکت میکنم عزیزم...کاش از اول به بچت هم شیرخشک میدادی هم شیر خودتو که کمتر لاغر میشدی واسه مشکلم یک صلوات بفرست لطفا 😊🌹
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 درکت میکنم عزیزم...کاش از اول به بچت هم شیرخشک میدادی هم شیر خودتو که کمتر لاغر میشدی دلم میخواس شیرخودمو بخوره بعد از دوماهگی خواستم بدم هرکاری کردم نخوردشیرخشک الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲
aaaaammmmm عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 1105 دلم میخواس شیرخودمو بخوره بعد از دوماهگی خواستم بدم هرکاری کردم نخوردشیرخشک اره دیگه اون موقع نمیخوره حالا ایشالاه بچه بعدی از همون اول هم شیرخودتو بده هم شیر خشک واسه مشکلم یک صلوات بفرست لطفا 😊🌹
bisedaaaa عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 244 بعد لاغرنشدی شما خوشبحالت من اگه بخوام این برنامرو پیش ببرم اسکلت میشم😅 اللن ۷۴ کیلوام با قد ۱۶۲ .غذا نخوردنم دست خودم نیست اصن اشتها و میلی ب خوراکی ندارم فقط ب خاطر بچم شاید ی چی بخورم.
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 اللن ۷۴ کیلوام با قد ۱۶۲ .غذا نخوردنم دست خودم نیست اصن اشتها و میلی ب خوراکی ندارم فقط ب خاطر بچم ش ... پس شما استعداد چاقی داری من لاغری برعکسیم😞 الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲