2777
2789
برعکس صورت گرد 

نه عزیزم من صورتم گرده وقتی چتری بزنی صورتت کوچیک میشه حالت نیم دایره میشه ولی صورتهای کشیده مو که بیاد رو صورتشون حالت صورتشون گرد نشون میده و قشنگ میشه

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ببخشید یک سوال داشتم یک جراحی با مدت زمان کوتاه دارم حدودا 20 دقیقه دکتر بهم گفته باید بیهوشت کنم تا دردی رو احساس نکنی ولی خیلی از بیهوشی می ترسم خواهشا دراین زمینه کمکم کنید در مورد بیهوشی هر اطلاعاتی دارین بهم بدین خیلی استرس دارم قراره با گاز بیهوشم کنند تو رو خدا بهم بگید به چه صورته

به نظرم به صورتای گرد بیشتر میاد تا صورت کشیده مثل صورت تیلور چتری میزنه خیلی خوب میشه 😍😍

صورت ایشون گرد نیس قلبیه 

بعد اینکه صورت گرد داریم پیشونی بلنده بهش میاد یا برعکس صورت گرد داریم پیشونیش کوتاس بهش نمیاد 

و‌تنهایی‌تقدیر‌‌آدم‌هایی‌ست!که‌درقلب‌شان‌قبرستانی‌از‌حرف‌های‌ناگفته‌‌دارند. دریا‌تنها‌قاتلیه‌که‌محاکمه‌نمیشه((:

مو چتری واقعا به همه میاد منتها ارایشگر باید درس بزنه 

اونجا ک گفتم ب پیشونی کوتاه  گرد نمیاد چون خودشون این نظرو دارن وگرنه واقعا دیدم اطرافم به هرنوع صورتی میاد 

و‌تنهایی‌تقدیر‌‌آدم‌هایی‌ست!که‌درقلب‌شان‌قبرستانی‌از‌حرف‌های‌ناگفته‌‌دارند. دریا‌تنها‌قاتلیه‌که‌محاکمه‌نمیشه((: