2777
2789
عنوان

منو یه پسر....

133 بازدید | 8 پست

باهم دوستیم( فقط دوست)

البته فقط اسماً😐

هم اون رو من حساس میشه

هم من رو اون. هیچکدومم نشون نمیدیم که ناراحت میشیم اگه اونیکی با بقیه حرف بزنه یا بره بیرون

بعضی وقتا حرص همذیگه رو هم عمدا درمیاریم مثلا اون از دخترای دیگه میگه 

یه بارم من از علاقم نامحسوس بهش گفتم ولی اون گفت من کلا نمیتونم با کسی باشم چون از وابسته شدن میترسم( الکی هم نمیگه این حرفشو قبول دارم چون قبلا دوست دختز نداشته)

الان نمیدونم چجوری رفتار کنم آخه چون دوسش دارم نمیتونم بیخیال باشم بهش

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘

اصن چی گفتی، اخرشو اول بگو

📢📢آقا هستم،کاربرآقاست.آقاهستم.کاربر آقاست پس لطفا در ریپلای کردن دقت کنید, تو به من احترام میگذاری و منم به شما احترام میگذارم،چون میخام یکی مثل تو باشم  تو به من توهین میکنی اما من به شما توهین نمیکنم چون نمیخام یکی مثل تو باشم  اینجا عضو شدیم برای استفاده از تجربه و تفاهم همدیگه, باهم دشمنی که نداریم و به خاطر تو خودمم رو زیر سوال ن خواهم برد. میدونم شاید تند رفتم؛ ولی سرعتم غیرمجاز نبود , هرگز ازت سبقت نگرفتم. اما تو............ اما تو؛  اماتو آنقدر با گذشت بودی که از من هم گذشتی.........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دغدغه خای نوجونیه ... ولش کن .. پسری ک میگه نمیخام وابسته شم غلط میکنه با دختر دوست میشه..ادم ی قناری هم داشته باشه وابسته میشع

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
اصن چی گفتی، اخرشو اول بگو

همدیگه رو دوست داریم ولی بروز نمیدیم

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
بی خیالش شو یه طرفه راه به جایی نمیبری

دو طرفس 

عزیزم وقتی میگه نمیتونم وابسته شم با تو بودن بداش سرگرمیی بیش نیست 

پس تصمیمی که چنسال دیگه ممکنه بگیری با علاقه و وابستگی بیشتر همین الان بگیر تکلیف خودتو مشخص کن