2777
2789
عنوان

امشب😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1291 بازدید | 51 پست
مگ بیش فعالی جز بیماری هاس

بله خب گلم بیش فعالی که روی رفتارش خیلی تسلط نداره و باید دارو مصرف کنه

بیش فعالی مشکل مغزی هست معمولا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خیلی حساسی سعی کن زیاد تو جمع هایی که رفتار بچت تو چشمه نرو که هم خودت بعدا اذیت نشی هم خدای نکر ...

همش تو خونم بچم گناه داره خیلی دوست داره مهمونی رو

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
اگه خیلی حساسی سعی کن زیاد تو جمع هایی که رفتار بچت تو چشمه نرو که هم خودت بعدا اذیت نشی هم خدای نکر ...

بپرس گلم

بپرس گلم

عزیزم چرا ی بچه مبتلا میشه ب این بیماری؟؟؟

کلن علتش چیه،؟؟

اگ مشکلی نداره جواب بدید

اگ دوس ندارید مشکلی نیس

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
عزیزم چرا ی بچه مبتلا میشه ب این بیماری؟؟؟ کلن علتش چیه،؟؟ اگ مشکلی نداره جواب بدید اگ دوس ندارید ...

علتش ناشناختس درمان هم نداره فقط با کاردرمانی و گفتاردرمانی کمی از مشکلاتشونو حل میکنن و روی کیفیت زندگیشون اثر میذارن

ازچند سالگیش فهمیدی رفتاراش غیرعادیه؟وقطعی بهت گفتن اوتیسم داره؟دکتر دلیلی واسه این مشکل پسرتون نیور ...

پسر من از یک سال و خورده ای افت پیدا کرد و کلامشو ارتباط و واکنش به اسمشو از دست داد تو خودش بود نمیخندید تو جمع بیقرار میشد به نور زیاد حساس بود نسبت به لباسای خاصی حساس بود تعویض لباس و مای بیبی زجرش میداد چون حس لامسه ش مشکل داشت بعد دکتر بردم گفتن اتیسمه الان پنج سالس کلام نداره علت بیماریش ناشناختس درمانش کشف نشده هنوز

ممنون💖💖💖

من پسرم تا ۳سالگی حرف نزد بعدشم با بد بختی به حرف افتاد خیلی فکرا میکردم به اوتیسم هم فکر میکردم آخه خیلی از علایمش رو داشت مثل علاقه به لباسشویی وغیره ولی ارتباط چشمیش ورابطش با جمع عالی بود ولی الان خدارو شکر به حرف افتاده اما اون موقع گفتار درمان میگفت کمی بیش فعاله ونقص توجه داره ولی من پیگیری نکردم از ترس واقعیت داشتن عدم توجه کاملا درکت میکنم انشالا خدا بهت قدرت بده وپسرت هر روز بهتر بشه

من پسرم تا ۳سالگی حرف نزد بعدشم با بد بختی به حرف افتاد خیلی فکرا میکردم به اوتیسم هم فکر میکردم آخه ...

الان چند سالس پسرتون