2777
2789
عنوان

امشب😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1291 بازدید | 51 پست

ب نظرم شما زیادی حساسی.بعید میدونم منظورش ب بچه ی شما باشه.

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...

نه عزیزم اون با بچه خودش بوده شما بدبرداشت کردی

یه بار پسرهمسایه مون که بیش فعاله پسرمو اذیت کرد من حواسم نبود و غیرعمدی گفتم ولش کن اون خل شده وای که چقد بعدش ناراحت شدم که نکنه فک کنه منظورم به بیماری پسرشه که خدا شاهده اونموقع اصلا به ذهنم نمیومد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم عزیزم.بستگی داره با شناختی ک ازون طرف دارین همچین ادمی هس ایقد بیشعور باشه؟حالایوقتا من خودم دیدم مادرا اینجوری میگن ب بچه ها وقتی عصبی میشن.توناراحت نکن خودتو بسپر ب خدا اگ واقعا منظورداشته خداجوابش میده

نگو خودش سرطان داره

😑😑 والا شاید منظورش شما نبودید

اخه ادم خلو چل همیشه رو زبونشه

من همیشه میگم مگ خل شدی مگ چل شدی واقعا منظورم خب شخص خاصی نیس ک

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
نه عزیزم اون با بچه خودش بوده شما بدبرداشت کردی یه بار پسرهمسایه مون که بیش فعاله پسرمو اذیت کرد من ...

مگ بیش فعالی جز بیماری هاس

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
😑😑 والا شاید منظورش شما نبودید اخه ادم خلو چل همیشه رو زبونشه من همیشه میگم مگ خل شدی مگ چل شدی ...

میدونم من حساس شدم رو بچم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
میدونم من حساس شدم رو بچم

عزیزم امکانش هست چنتا سوال راجب اوتیسم بپرسم؟؟

بازم ترکیدی😁😂😂...یه ع ه خیلی گوه مغزن که گزارش میزنن

اره

تف🥴💦کاربری چهارممه شماره والدین به فنادادم همینک با شماره  نامحرم میام سایت🤣🤣                                         آهای خوشگل خانومی که ازمن بدت میادهر طرف میرم دنبالم میایی و گزارش میزنی برام، من عاشقتم تانکرعقده🤪🤣                       پسرمادرت😒میگن که** بنده هم آفت جونم🤯 هم نامهربونم 🤠هم قَدرت ندونم 😮هم بادیگرووونم🤪پس درخواست دوستی نده تا مورد ظلم واقع نشوی😎                    تمام شخصیتی که ازمن تواین سایت میبینین درواقع شخصیت اصلی من نیست! تونمیتونی منُ بشناسی مگر اینکه من خودِ واقعیم رو بهت نشون بدم✌ اینو از خودت مطمئن باش...            

عزیزم مطمئنم از دهنش در رفته و اصلااا منظورش گل پسر شما نبوده،دیدید خودمونم بعضی وقتا تو جمع یچیزی میگیم و سریع پشیمون میشیم که ای وای نکنه فلانی به خودش بگیره🌹

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367
اره

وااای همدردیم چقد بده کاربریتو از دست بدی