2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم.خیلی لطف کردید و کامل توضیح دادید 

خواهش میکنم عزیزم اگ سوالی داشتی بازم من اینجام 

الان تو رابطه یسالمون اصلا تحصیلاتش مطرح نبود با ایکه من دانشجوام اونم کار خودشو داره و بهم احترام میزاریمو حامی همیم برا هرگونه پیشرفت 

کاملا پشتمه و خوشال میشه از پیشرفتم من فک میکردم چون درس نخونده مثلا حرصش میگیره ک من بخونم و از نمره هامو اینا براش ح بزنم ولی اصلا اینجوری نبود با پیشرفتم خوشال میشد و همیشههه پشتمه الهی شکر

فقط یه چیز میتونم بگم روی رفتار یکی دو جلسه نظر نده باهاش یه مدت باش و تموم ریزه کاریاشو زیر نظر بگیر

اکثر نردا وقت خواستگاری جنتلمن میشن ولی بعدش گودزیلا

فقط یه چیز میتونم بگم روی رفتار یکی دو جلسه نظر نده باهاش یه مدت باش و تموم ریزه کاریاشو زیر نظر بگی ...

دقیقا درست میگید . خودمم میدونم نمیشه روی حرفاش حساب باز کرد . مشکلم اینه الان یه خواستگار دیگه هم دارم موندم چه کنم باید یکیشو رد کنم نمیتوتم با دو تاش همزمان ادامه بدم میترسم اون یکی رو رد کنم بخاطر این بعد دو ماه رفت و امد کنم بفهمم بدردم نمیخورره از اینجا رونده از اونجا مونده 

بشین تموم ملاکای ازدواجتو بنویس حتی جزیی تریناش اصلا از هبچ کدومش نگذر ببین کدومشون همخونی بیشتری دارن

حتی جزیی ترینش هم مهمه از خودش و کاراش طرز حرف زدنش لباس پوشیدن خونوادش طرز رفتار با مادر و خواهرش و هر چیز کوچیک و بزرگ بزار زیر ذره بین

واقعا راسته که قبل از ازدواج باید چشم و دهنت و گوشت باز باشه بعداز ازدواج همشو تقریبا ببندی

مثلا من خودم صدای وحشتناک دهن شوهرم وقت غذا خوردن برام شده معضل هیلی وقتا هم بحثمون میشه 

از عیچ چیزی نگذر