2777
2789
پرسیدم راهنمایی لطفا

باهم معاشرت کنید عزیزم یه مدت و حتما از مشاور کمک بگیر در مورد میزان تحصیلاتتون که ممکنه مشکل ساز بشه یا نه

به هرحال انشالله که خیره

میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به خودت داره معیارهای خودت؟ 

میخوام درکم کنه. حامیم باشه . برای نظرم ارزش قایل باشه. زنش اولویت باشه براش.و در کل از بودن در کنار هم احساس رضایت کنیم

در مورد استخاره برای ازدواج من خودم با یه روحانی صحبت کردم گفتن در کار خیر بهتره استخاره گرفته نشه و حتی اگه استخاره بد بیاد هم لزومی نداره که بهش عمل بشه 

تا وقتی هم عقل هست هم مشاور بهتره که استخاره نگیرن 

میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💔
پرسیدم راهنمایی کنید لطفا 

ببین عزیزم من سنم کمه و در حد مامانامون نیسم ک بت بگم اخرش چی میشه ولی ببین من خودم تحصیلات برام مهم نیست و اصلا جز ملاکام نیست چون هزارتا دکتر بیشعور داریم هزارتام داریم ک با سیکل از لحاظ شخصیت عالین من همیشه میگم میخوام تحصیلاتشو چیکار کنم اخه پسر مهمه که کاری باشه و فکرتون بهم بخونه و خلاصه به دلت بچسبه همین از نظر من کافیه و صادقانه اگ خواسگاری داشته باشم که سیکل داشته باشه و من دکترا داشته باشم ولی اون پاکی و عشق و شخصیتش ب دلم بچسبه معلومه که باهاش ازدواج میکنم بنظر من تحصیلات مهمه ها ولی ن اینقدر ک بیخیال طرف شی فقط بخاطر تحصیلات اقا هرکسی ی شرایط زندگی داره شاید نتونسته بخووونه ها؟ شاید بخاطر مردونگیشه ک نخونده و خ دلیلای دیگ ک ارزششو داشته باشه من تمام قد جلو همچین ادمی وایمیسمو تحصینش میکنم چون با ارزشههه چون لیاقتشو داره مدرک فقط و فقط ی تیکه کاغذه

سلام دوستان  من فوق لیسانس هستم خواستگاری دارم که تا مقطع راهنمایی تحصیل کرده . ولی وقتی باهاش ...

به نظرم نه اصلا اگه کار داره و درامدش خوبه اخلاقش خوبه خانواده داره و با فرهنگ و باشعوره اینا از همه چی مهم تره اصلا تحصیل کرده باشه لیسانسم داشته باشه وقتی اخلاق و شعور نداشته باشه اصلا نمیشه باهاش زندگی کرد یا اصلا تحصیل کرده باشه ولی کاری ک میکنه ربطی ب مدرکش نداشته باشه مثل شوهر من مدرک لیسانس شیمی داره اما کارش دکوراسیون داخلی 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
به نظرم نه اصلا اگه کار داره و درامدش خوبه اخلاقش خوبه خانواده داره و با فرهنگ و باشعوره اینا از همه ...

ممنون از اینکه وقت گذاشتید و جوابم رو دادید 

ممنون از اینکه وقت گذاشتید و جوابم رو دادید 

🌷🌷🌷🌷

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
میخوام درکم کنه. حامیم باشه . برای نظرم ارزش قایل باشه. زنش اولویت باشه براش.و در کل از بودن در کنار ...

ببین عزیزم درس و مدرک ملاک نیست اما باید از بقیه چیزا هم مطمعن بشی 

برف را دوست دارم چون با برف میشه آدمی ساخت که هم درونش سفید باشه هم بیرونش
ممنون از توضیحات کاملتون 

خواهش میکنم ببخشید زیاد ح زدم 

من یکساله که با کسی دوستم و دقیقا همین شرایطو داره ولی این تنهااا مشکلشه ک من اصلا مشکل نمیبینم اینو اون چون نمره هاش کم میشده نخونده دیگ و چسبیده ب کار از همون سنا بسیار پختس و بخاطر همی تو جامعه بودنش اینجوریه خیلی با تجربس یه تکیه گاه فوق العادست یه مرده واقعا من بعد از یسال دارم اینارو میگم ینی شناخت خوبی دارم ازش و واقعا همچین پسری لیاقتشو داره  من اصلا خیلی ممنونم ازش ک نرفت درس بخونه چون هزااار تا چی یاد گرفته ک من و تو اونارو نداریم ک همیشه تو کتاب بودیم 😂 میدونی چی میگم 

فکر بسیار پخته و عالی داره و عاشقانه دوسش دارم اگ یروز خواستیم ازدواج کنیم اگ خانوادم ب تحصیلاتش گیر دادن سفت وایمیسمو ازش دفاع میکنم واقعا دیگ چی بگم برات 😂