2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 48 پست

اسم شوهرسابقتون رو میشه پاک کرد در صورتی که باکره باشید و المثنی صادر میشه..اگه باکره نباشید فکر نکنم پاک کنن و اگه لازم باشه شناسنامه صادر کنن المثنی میدن..اسم بچه رو نمیدونم

ولی به نظر من حتما در جریان بذارید خانواده رو..بعدا اگه بفهمن خیییلی بد میشه..برای شما مخصوصا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره با همسر جدیدت باید از طریق دادگاه اقدام کنی المثنی بهت میدن

شما مطمئن هستید؟؟؟؟؟دوست من تو عقد رابطه داشته و دختر نیست خودشو کشت از بس رفت و امد ولی براش شناسنانه جدید صادر نکردن 

همسرم قبل من یه عقد داشت رفتیم پیش محضر دار بهش گفتیم گفتش خیالتون راحت بعد عقدمون هم همسرم توی دفاتر خدمات دولت درخواست داد شناسنامه جدید دادن البته بعد دوهفته اومد شناسنامه ش الانم اسم من فقط داخلش هست

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
مهم همسرشونه که میدونن خانوادشون مهم نیست که همچین مسئله ای رو بدونن البته اگر مطمئنن در آینده متوجه ...

به نظر من تو ازدواج همسر و خونواده هر کدوم سهم برابر دارن..چون خیییلی تو زندگی تاثیر گذارن..مگر اینکه سالی یه بار همدیگه رو ببینن که کمتر خونواده ای اینطوره..حداقل تو ایران

مادر# _نمونه  اخه چطور دلت میاد اسم بچت پاک کنی... مطمئن باش بعدا واست دردسر میشه...حقیقتو بگ ...

من الان گفتم بچه دارم؟

من سوال کردم فقط همی دلیل بر این نیست بچه هم باشه

برام سوال شده بود گفتم بپرسم

به نظر من تو ازدواج همسر و خونواده هر کدوم سهم برابر دارن..چون خیییلی تو زندگی تاثیر گذارن..مگر اینک ...

ما میخوایم بیایم ی شهر دیگه خانوادشم از اون ادما ها نیتستن ک بخوان بیان چون 6ساعت فاصله است تا خونه ما باواونا