2821
2789
عنوان

کرم پودر

376 بازدید | 12 پست

ی کرم پودر عالی شیک مات و سبک مخصوص مهمانیو عروسی میخوام

لستی لودر رو میدونم ولی گرونه تا ۳۰۰ تومن معرفی کنین قیمتش کمتر هم بود بهتر😎

برا خوب کردنِ حالِ آدمها حتما نباید دکتر باشی...یذره "مهربون" باشی کافیه...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ایمپالا 220 گیاهی سبک پوشش عین کرم گریم

تا حالا اسمشو نشنیده بودم.تو گوگل زدم چند نمونه داشت.میشه عکسشو بفرستی منظورتون کدوم مدلشه

عزیزم من با لپ تاب میام گوشیمو دادم تعمیرات نمیتونم عکس بگیرم منم نشنیده بودم اصن ارایشگرم معرفی کرد من خیلی راضی بودم تو اینترنت مدل الماتیش هس چیزی ک من میگم ایتالیاییه و شیشه ای بزار عکس واسه خودمو تو گوگل پیدا کنم بفرسم

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
عزیزم من با لپ تاب میام گوشیمو دادم تعمیرات نمیتونم عکس بگیرم منم نشنیده بودم اصن ارایشگرم معرفی کرد ...

مرسی عزیزم

من استی لودرو مک تا حالا استفاده نکردم ولی لورال ارت دکو بیو اینا رو مدلای گرونشو استفاده کردم مثلا ارت دکو بار اخری ک خریدم 390 بود خیلی از کرما رو استفاده کردم ولی این از همشون بهتر بوده تا الن قرار بود تا عید استی لودر بخرم ک ارایشگره گفت خیلی سنگینه و پوستتو ب هیچ وجه خراب نکنو اینو استفاده کن اگه خوشت نیومد خودم پولشو میدم اینو چن بار استفاده کردم واقن تکه واااقن مخصوصا ک پوستم خیلی حساسه ن جوش زد ن هیچیییی  تازه چون گیاهیه خیلییییی مفیدتره تا شیمیاییای مضر

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
من استی لودرو مک تا حالا استفاده نکردم ولی لورال ارت دکو بیو اینا رو مدلای گرونشو استفاده کردم مثلا ...

ممنونم عزیزم.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز