2777
2789
عنوان

وای از غذا پختن خسته شدم😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 51 پست
قربونت الان دعوا میشه...اینجا کاربر افغان هم زیاده البته کارگر های افغان نماد سختکوشی هستن... اون ...

نه بابا دیگه تو نی نی سایت و البته تو.جامعه یه چیز زشت ببینن میگن مثل افغان کار زیاد کردن مثل افغان دیگه عادی شده....باز خوبه این بنده خدا توهین نکرد فقط گفت مثل افغان کار زیاد میکنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خوب چاق شدی رژیم بگیر و ورزش کن  میدونی بخای لاغر بشی 80درصدش رژیمه20درصدش ورزش تازه ور ...

بنظرتون چیکار کنم همش گشنمه 

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
بخاطر همینه که خسته شدی عزیزم از آشپزی و کارای خونه.اگر همسرت یاد بگیره بابت کارات و زحماتت ازت تشکر ...

واقعا وقتی آدم زحمت میکشه و کسی قدردان نیست، همه خستگیها به تن آدم می مونه... 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بنظرتون چیکار کنم همش گشنمه  

شبا نون پنیر سبزی نون پنیر خرما تخمرغ و سیب زمینی ابپز و....اینا بخور.هم رژیمیه لاغر میشی هم پخت پز نداره خسته نمیشی. هم شوهرت قدر غذای پخته شده توسط تورو میفهمه

شبا نون پنیر سبزی نون پنیر خرما تخمرغ و سیب زمینی ابپز و....اینا بخور.هم رژیمیه لاغر میشی هم پخت پز ...

اره خوبه ممنون

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....