2821
2789
عنوان

کیست تخمدان

80 بازدید | 10 پست

سلام من برا کیستام قرص رومیو میخوام پریشب آخریش رو خوردم ولی هنوز پری نیومده ...طبیعیه؟...تا چن روز دیگه پری نیاد طبیعیه؟

دلم ني ني ميخواد🤗،ي صلوات ميفرستي🙏
عزیزم الکی تاپیک زدی تو این تاپیک ها کسی نمیاد فقط تو تاپیک خیانت میان 

من تاجیک زدم برا کیستام قبلا خانمهای خوبی راهنمایی کردن الان به اونا پیام میدم مرسی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم کیست دارم نمیدونم  واسه از بین بردنش چیکارکنم

اگه کوچیک باشه با قرص جلوگیری تموم میشه دکتر من ۳ دوره برام نوشت گف استفاده کن بعد برو سونو 

اگه کوچیک باشه با قرص جلوگیری تموم میشه دکتر من ۳ دوره برام نوشت گف استفاده کن بعد برو سونو 

چندتا کیست ریزه کلومیفن داد دکتر 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
دوباره سونو رفتی ببینی خوب شدن؟

وسط سیکلم رفتم خوب نشده بودم ماه اول که میخورم 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
وسط سیکلم رفتم خوب نشده بودم ماه اول که میخورم

من ۳ دوره تموم شد گف برو سونو...ب حرف دکترت گوش کن مرتب مصرف کنی خوب میشی خیلیا خوب شدن تو همین سایت بهم گفتن 

من ۳ دوره تموم شد گف برو سونو...ب حرف دکترت گوش کن مرتب مصرف کنی خوب میشی خیلیا خوب شدن تو همین سایت ...

پس چرا میگن کلومیفن کیست رو بیشتر میکنه