2777
2789
عنوان

ارامش ذهنی

97 بازدید | 10 پست

چرا من همیشه ذهنم مشغوله و اکثر اوقات نمیتونم روی یه چیز تمرکز کنم همیشه حواسم پرته تو هر کاری که دادم انجام میدم فکرم جای دبگه هست چطوری ذهنم و رو کارم متمرکز کنم یا اوقات بیکاری فکرهای الکی تو ذهنم نیاد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شايد زمان آن فرا رسيده باشد كه كسـي ( يـا خودتان ) را بخاطر چيزي كه اتفاق افتاده و يا گفتـه شـده مـورد بـخشايـش قـرار دهــيد.

اتفاقات و اشتباهات گذشته را پـذيرفته و فراموش كنيد. بدانيد كه نميـتوانيد زمان را بـه عـقب برگردانيد.

شادماني خود را با از ياد بردن نوميدي ها و شكستهاي گذشته دوباره بدست آوريد. اسکاول شین

کلا استقلال فکری ندارم خیلی زود تحت تاثیر نظرات اطرافیانم قرار میگیرم همش فکر میکنم کاری که دارم انجام میدم ایراد داره اگه در همون لحظه کسی از کاری که دارم انجام میدم ایراد بگیره زود خلع سلاح میشم شاید به روی طرف نیارم ولی بلافاصله نظرشو توی کارم اجرایی میکنم تو دلم میگم حتما راست میگه نباید این کارو میکردم 

حتی تو ساده ترین کارها هم همینطورم کارهای خیلی جزیی مثلا حتی ظرف شستن یا هر کار دیگه ای خودم خیلی ناراحتم دوست دارم استقلال فکری داشته باشم ولی ...😯😯😯😯