2777
2789
عنوان

حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونجوری ک دوست داری باش .حالا مو اشکال نداره چون بنظرم ی چیز مسخره ک بپوشونی ولی اندامتو بپوشون

قطعا همینطوره،قرارنیس که خط قرمزامو زیر پا بزارم اما خب بازم اگه کسی چیزی بگه اعصابم خرد میشه

بعدشم ب مردم هیچ ربطی نداره انتخاب پوشش یکی از کوچکترین حق بشریت کسی حق دخالت نداره چی بپوش و چی نپوش .ولی خودت دیگه باید بدونی چ چیزی با چ محیطی مناسبه تپیت زیاد تابلو نباشه

ینی هرکس حجاب نداره به خداهم اعتقادی نداره؟

نمیگم به خدا اعتقاد نداره

اما میگم حرف ودستور خدا دقیقا چیه

آیا ماباید خودمونو به قانون خدا وفق بدیم یا قانون خدارو به نفع خودمون تموم کنیم وهرکار دلمون خواست بکنیم؟

صلی الله علیک یااباعبدالله
نمیگم به خدا اعتقاد نداره اما میگم حرف ودستور خدا دقیقا چیه آیا ماباید خودمونو به قانون خدا وفق بد ...

نمیدونم واقعا تو دوراهی گیر کردم

اما با حجاب راحت نیستم احساس میکنم خودم نیستم

احساس میکنم هنوز رو خیلی چیزایه دیگم باید کار کنم تا حجاب

نمیدونم واقعا تو دوراهی گیر کردم اما با حجاب راحت نیستم احساس میکنم خودم نیستم احساس میکنم هنوز رو ...

این حرف شما دقیقا وسوسه شیطانه

دقیقا کارشیطان همینه

خواهره من

پیشرفت کن نه پسرفت

عمر رفت..جوانی تمام میشه..روزگار پیرمون میکنه

خدانکنه وقتی به خودمون بیایم که سرمون به سنگ لحد بخوره...

این حرف شما دقیقا وسوسه شیطانه دقیقا کارشیطان همینه خواهره من پیشرفت کن نه پسرفت عمر رفت..جوانی ...

اما تو خود شیطانی برای خودت تاپیک دوست دختر می‌زنی تو سایت زنونه مردک بعد برای دیگران نسخه میپیچی 

اما تو خود شیطانی برای خودت تاپیک دوست دختر می‌زنی تو سایت زنونه مردک بعد برای دیگران نسخه میپیچی&nb ...

من ادعای خوب بودن ندارم

ولی

اولا اون تاپیک یه سواله نه اینکه درباره خودم باشه

دوما اینکه خواهره محترم چرا ندونسته قضاوت میکنی

میدونین این قضاوت حق الناسه وباید جواب بدی؟

اما تو خود شیطانی برای خودت تاپیک دوست دختر می‌زنی تو سایت زنونه مردک بعد برای دیگران نسخه میپیچی&nb ...

سوما واگه من شیطانم خدا منو ببخشه

ولی اگه شما قضاوتم کردی درحالی که اونطوری نباشم خدا شمارو ببخشه

من ادعای خوب بودن ندارم ولی اولا اون تاپیک یه سواله نه اینکه درباره خودم باشه دوما اینکه خواهره م ...

شما بی جا میکنید تو سایت زنانه حرف از دوست دختر میزنیم 

اینجا پره از مسائل زنانه خصوصی شما مراقب باش خدا برای این چیزا خفتت نکنه نمیخواد اینجا نظر بدی 

ریپلای نکن منو کلا هدفت همینه که حرف بزنی با خانوما

متاسفم

خدابهتر ازدرون آدما خبرداره

شما چجوری اینطور قاطع دیگرانو قضاوت میکنی؟

اگه من آدم بدیم خدا منوببخشه