2777
2789
عنوان

جدا بشم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 51 پست
دوسش نداره  مشاوره میتونه کاری کنه دوسش داشته باشه؟

نه مشاوره میتونه دقیق بگه چه مشکلی هست که این خانم تا آخر عمر حس نکنه دوست داشتنی نیست .

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
منتظر جی هستی ؟ ولش کن مگه نوبر اومده ؟ 

نمیدونم چرا نمیتونم وابسته شدم همش نگاه میکنم ببینم کی آنلاین بوده فقط میخام ی چیزی بشه ک دیگه مطمعن بشم باید جدا بشم 

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید خیلی جلو دیدشی عادی شدی

درسته بعد ازدواج بیشتر همو میبینید

ولی محض احتیاط یه چند روز ازش دور باش ببین چی میشه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

من جات باشم جدا میشم ،الان که هنوز زیر یه سقف نرفتی راحت جمع کن برو، بعدش نه راه پس داری نه پیش، مردی که بعد 5 سال اینو میگه چجور باهاش یه عمر میخوای بمونی 

خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...
نه مشاوره میتونه دقیق بگه چه مشکلی هست که این خانم تا آخر عمر حس نکنه دوست داشتنی نیست .

آره خودمم نظرم همینه آخه وقتی خوبه خیلی خوبه میگه بعد اینکه بینیت عمل کردی تو دلم نیستی نمیدونم چ مرگشه

خب چراااا زودتر مراسم نگرفتی؟؟؟ ولی الان ک اینجور گفته سعی کن ک ازش جداشی واسه هر دختری سخته همه ی سختی هاشم سه ماه هستش بعدش عادت میکنی عزیزم ت ک نمیتونی با این یه عمر زندگی کنی شاید وقتی صاحب ی بچه شدی و این همینطور ادامه داد اونوقت میخایی چکار کنی پس ی فکر اساسی واسه زندگیت کن و ی تصمیم درست واسه زندگیت بگیر 

نمیدونم واقعا دارم خفه میشم سختمه 

ببین عزیزم زندگی زوری فایده نداره 

اینکه گفته حالا بیا ببینیم چی میشه یعنی دلش باهات نیست 

خودتو بدبخت نکن 

کاش منم تو موقعیت تو یکی بود همچین با پشت دست میزد تو دهنم و نمیزاشت ازدواج کنم 

چون به منم یه همچین حرفی زد ولی من چشامو کامل بسته بودم

عشق کورم کرده بود 

حالا با یه بچه کاسه چه کنم چه کنم دستم گرفتم

نیست در دیده ما منزلتی دنیا را                                ما نبینیم کسی را که نبیند ما را
دنبال بهانه میگرده گلم

واقعا؟؟؟ دیگه الان راضی نمیشه میگه نمیخام جدا بشم بیا زندگی کنیم ولی فکر کنم از بعدش میترسه ن از نبود من 

آره خودمم نظرم همینه آخه وقتی خوبه خیلی خوبه میگه بعد اینکه بینیت عمل کردی تو دلم نیستی نمیدونم چ مر ...

بهانه اس عزیزم مشاوره برو برای روح و روان خودت.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
همونی هستی ک میخواستی بگی جواب ازمایشت منفی

آره دیگه حالا میگه نمیخام جدا بشی ولی میدونم بخاطر خودم نیس نمیدونم چشه اصلا نمیتونم درکش کنم 

واقعا؟؟؟ دیگه الان راضی نمیشه میگه نمیخام جدا بشم بیا زندگی کنیم ولی فکر کنم از بعدش میترسه ن از نبو ...

شاید خانوادش زورش کردن یا به قول خودت از بعدش میترسه یا میترسه تا اینجا اومده خرج مالی کرده حیف بشه😏

نیست در دیده ما منزلتی دنیا را                                ما نبینیم کسی را که نبیند ما را

اره فکر خوبیه ولی اون بعد از جدا شدن خودش برا روحیش باید بره

اگر اذیت نمیشی برام یه صلوات بفرست ♥