2777
2789
عنوان

ختم دعای توسل

171 بازدید | 4 پست
سلام دوستان
ختم 40 روزه دعای توسل داریم
از 9 مرداد هم شروع میشه
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=20299
به امید حاجت روایی همه شما عزیزان
التماس دعا
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست و دلم تنگ شده. همچنان میخندم. آنقدر میخندم که غم از رو برود.
1-sagharrrrrrrrr (به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)*****************************

2-فاطمه رضایی (به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)*****************************

3-دختر شیرازی7 (به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)****************************

4-شادی(به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)***********************************

5-نرجس. (به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)**********************************

6-مهرانه (به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)**********************************

7-zohre (به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)**********************************

8-zizi gole (به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)*********************************

9-اشپزباشی (به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)*******************************

10-نسترن (به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)*********************************

11-هلنا3 (به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)**********************************

12-میترا (به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)**********************************

13-ناریکا(به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)***********************************

14-دیبا جون(به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)*********************************

15-مهناز(مامان هلنا3)(به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)*************************

16-دلم بچه میخواد(فاطمه)(به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)**********************

17-maryam27 (به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)********************** ********

18-زری مامان62(به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)********************** *******

19-صدی (به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)**********************************

20-آروشا(به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)***********************************

21-ارزوی مامان شدن(به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)**************************

22-mit.pari (به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)*********************************

23-مامان رهام (به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)*******************************

24-مهسا بانو (به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)*******************************

25-majic (به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)***********************************

26-همسرmajic (به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)*******************************

27-آوا گلی ( به نیت اینکه دوقلوی پسر سالم گیرم بیاد انشالله)****************************

28-مری1371 ( به نیت ظهور امام زمان و شفای مریضان ***********************************
و حاجت روا شدن تمامی گروه و خودم انشالله)

29-rooya63 (به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)********************************

30-مریم90 (به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)*********************************

31-ابیته (به نیت ازدواج موفق به زودی زود انشالله)**************************************

32-امیرتوپولی (به نیت برآورده شدن حاجت قلبیش انشالله)*********************************

33-

34-

35-

36-

37-

38-

39-

40-
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست و دلم تنگ شده. همچنان میخندم. آنقدر میخندم که غم از رو برود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803