ب استادم زنگ زده بودم بابت نمره گرفتن بعد ازم ناراحت شده قهر کرده بود حالا خودش پیام داد بعد باز اخرش گفت کارت غلط نبوده گفتم ن استاده گفتش خدافظ منم گفتن خدافظ 😐ب نظرتون بر میگرده؟
دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
همینو بگو اینو قبول کنم پس فرداام میگه سرکار نرو 😐
اگه تموم کرد که دنبالش نرو چون کارت اشتباه نبوده
ولی اگه اویزونت شد باز بگو باید اخلاقشو درست کنه
حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده
یه ساعت پیش سر همین چرت و پرتها با شوهرم حرفم شد. نه اینکه اتفاقی افتاده باشه. فقط سر توهمات خودش منو عذاب میده. فردا نمیذاره بری دانشگاه. شوهرم نذاشت فوق بخونم چون ممکن بود استادم یا همکلاسبهام مرد باشن. اگه برنگشت مهم نیست. اگرم خواستی ادامه بدی مقاومت کن همین. به کسایی هم که میگن هر چی گفت بگو باشه بعدا درست میشه گوش نده. منم همینکارو کردم الان شدم یه افسرده ی عصبی بدبخت
نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!
به این زودیا نرو.حداقل دو روز صب کن بذار آروم بشه. بعد یه سلام بده و حالشو بپرس ببین چجوری جواب میده. کم کم غیر مستقیم وارد بحث شو. اگه بخواد خیلی زود کوتاه میاد بگو کارم از این نظر اشتباه بود که تو دوست نداشتی و من انجام دادم و تو این مدتم همش فکرم پیش تو بود، که نگه دو سه روز چجوری بدون من مونده بود
حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده