2777
2789
عنوان

دوس پسرم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 85 پست
کار شما اشتباه نبوده. ایشون مریضه. بهتر که تموم کرد. کاش شوهر منم دوست پسر بود. خودم تمومش میکردم

خیلی گیر میده سر هر چیزی 😔

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
خب این بستگی به عمق رابطتون داره اگه دوست دارید همو و عشقته چیز بدی نگفته اگه نه دست پسر معمولیه جدا ...

همو دوست دارم ولی خیلی جاها کوتاه اومدم معذرت خواهی کردم ولی دیگه کم اوردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونموقع بازم میگه تو اشتباهتو قبول نکردی چون فکر میکنه هر چی خودش بگه همونه 😑

اولش یه کم قلق گیری داره دیگه. اگه ارزششو داره کوتاه بیا بعدا که اعتمادسازی بشه درست میشه عزیزم. نگران نباش یه کم از دستت دلخوره

ان شاءالله عید ما بعد از شکست کرونا💪
اولش یه کم قلق گیری داره دیگه. اگه ارزششو داره کوتاه بیا بعدا که اعتمادسازی بشه درست میشه عزیزم. نگر ...

اخه میترسم برم پسم بزنه😐چیکار کنم دقیقا

همینو بگو اینو قبول کنم پس فرداام میگه سرکار نرو 😐

اگه تموم کرد که دنبالش نرو چون کارت اشتباه نبوده

ولی اگه اویزونت شد باز بگو باید اخلاقشو درست کنه

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده
خیلی گیر میده سر هر چیزی 😔

یه ساعت پیش سر همین چرت و پرتها با شوهرم حرفم شد. نه اینکه اتفاقی افتاده باشه. فقط سر توهمات خودش منو عذاب میده. فردا نمیذاره بری دانشگاه. شوهرم نذاشت فوق بخونم چون ممکن بود استادم یا همکلاسبهام مرد باشن. اگه برنگشت مهم نیست. اگرم خواستی ادامه بدی مقاومت کن همین. به کسایی هم که میگن هر چی گفت بگو باشه بعدا درست میشه گوش نده. منم همینکارو کردم الان شدم یه افسرده ی عصبی بدبخت

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!
اخه میترسم برم پسم بزنه😐چیکار کنم دقیقا

به این زودیا نرو.حداقل دو روز صب کن بذار آروم بشه. بعد یه سلام بده و حالشو بپرس ببین چجوری جواب میده. کم کم غیر مستقیم وارد بحث شو. اگه بخواد خیلی زود کوتاه میاد بگو کارم از این نظر اشتباه بود که تو دوست نداشتی و من انجام دادم و تو این مدتم همش فکرم پیش تو بود، که نگه دو سه روز چجوری بدون من مونده بود

ان شاءالله عید ما بعد از شکست کرونا💪
اگه تموم کرد که دنبالش نرو چون کارت اشتباه نبوده ولی اگه اویزونت شد باز بگو باید اخلاقشو درست کنه

اره خودمم همین فکرو دارم 😔مرسی گلم

یه ساعت پیش سر همین چرت و پرتها با شوهرم حرفم شد. نه اینکه اتفاقی افتاده باشه. فقط سر توهمات خودش من ...

با شوهرتون دوست بودین؟تو زمان دوستی ام بهتون گیر میداد؟

به این زودیا نرو.حداقل دو روز صب کن بذار آروم بشه. بعد یه سلام بده و حالشو بپرس ببین چجوری جواب میده ...

اخلاقشو میشناسم اگه من برم طلب کار میشه نمیرم خواس میاد نخواس نیاد رفتنی میره موندنی بهونه ی موندنشو پیدا میکنه 😔

اره خودمم همین فکرو دارم 😔مرسی گلم

ناراحت نکن خودتو جنس مخالف ارزش ناراحتی نداره تجربه دارم که میگم

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده
وای منم گیر همچین ادمیم.دوست نشدم باهاس هم.کلاسیمه پررو میگه با پسر دیگه حرف نزن اخه این حرفه 😐😐😐 ...

منم با همکلاسی های پسرم حرف نمیزنم برامم مهم نیس این مورد😬

اخلاقشو میشناسم اگه من برم طلب کار میشه نمیرم خواس میاد نخواس نیاد رفتنی میره موندنی بهونه ی موندنشو ...

همین. الان تو یه تاپیکی بودم که دختره میگه همسر آینده مخالف کار کردنمه. 

الان تو 33سالگی و بعد ده سال زندگی مشترک دارم بهت میگم نذار هیچکس ارزوها و اینده ات رو خراب کنه. حتی اگه به اسم عشق و دوست داشتن باشه

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!