2777
2789
عنوان

دوس پسرم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 85 پست
چرا اما بالاخره مسعله توضیح دادن میخواد سخته رشتم خوش ندارم که اعصاب خودم خورد کنم

نمیتونی پنهونی بپرسی از پسرا😑

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
چند وقته باهمین

هیچ باهاش دوست نیستم.همین فقط نشون دادیم از هم خوشپون میاد تمام 3 ماه میگذره از موش گربه بازیامون میدونه دوست نمیشم خانوادم خودمو میشناسه مذهبییم

لایک نکنید بچه ها لایک.نکنید😥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ باهاش دوست نیستم.همین فقط نشون دادیم از هم خوشپون میاد تمام 3 ماه میگذره از موش گربه بازیامون می ...

بیخیالش شو پس تو ک وابستش نشدی😐

بابا قبل امتحان بود دیدم خودش بلد نیست گفتن بذتر بپرسم نیاد ی موقع دو نمره میپره 

برین مشاوره اگه نزدیکین

بیخیالش شو پس تو ک وابستش نشدی😐

نه وابسته اونحور نیستم ولی موندم چیکار کنم کار خودم بکنم نه مهم نیست اون میاد چی میگه واقعا دیگه خستم از دانشگاه

لایک نکنید بچه ها لایک.نکنید😥
ن نداره 😔ولی وقتایی ک میاد پیشم خ خوبه

خدا خودش رحم کنه بهمون ,ولی حواست باشه اگه بیاد تو رندگیت اقد ملت تو گوشت میخونن این چه ادمیه که کلن دلسرد میشی پس بیخیال بسپر به خدا

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده
نه وابسته اونحور نیستم ولی موندم چیکار کنم کار خودم بکنم نه مهم نیست اون میاد چی میگه واقعا دیگه خست ...

اگه نمیخواییش کار خودتو کن اگع با اخلاقش کنار میایی ک اونجور ک اون دوست داره کاراتو انجام بده

خدا خودش رحم کنه بهمون ,ولی حواست باشه اگه بیاد تو رندگیت اقد ملت تو گوشت میخونن این چه ادمیه که کلن ...

اره درستشم همینه مرسی گلم🌹🌹

فک.نکنم بیاد خودشو خیلی قبول داره 😐تو رفتی ؟

مث اینه اینم خودشو قبول داره😐😂ن ما دوریم از هم خودمم تنهایی نرفتم