2777
2789
عنوان

دوس پسرم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 85 پست

به جهنم ولش کن

نمیدونم چرا میرم توتاپیکا نمیتونم بدون اینکه چیزی ندم بیام بیرون شده ایموجی یا خخخ یا اوخی یه تک کلمه ای میدم دست خالی نمیام بیرون احساس میکنم مدیون استارتر میشم بازدید کنم چیزی ندم😂😂😂 خلم میدونم😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم ولی غیرتیه کاریش نمیشه کرد دوست نداره با پسری غیرخودش بحرفی

چیکار کنم اخه خسته شدم😔گفت کارت اشتباهه نه؟گفتم ن من کار بدی نکردم بعدش گفت خدافظ

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤

خیلی جمله بندیت بده. بعضی از پسرا حساسن منو همسرمم تو دانشگاه آشنا شدیم. به جرات میتونم بگم سخت ترین مرحله ی زندگیم بود از بس که حساس بود سریع عصبی میشد. بعده ازدواج درست شد. اگه قصدتون ازدواجه سعی کن تا حد ممکن زنگ نزنی و از این اتفاقا نیفته و اگرم مجبور شدی به صلاحه که نگی. اگرم معمولی هستین که مهم نیست بخواد برمیگرده نخوادم که چه بهتر

ان شاءالله عید ما بعد از شکست کرونا💪
حالا یه دو سه روز باش حرف نزن خودش اروم بشه پیام میده ندادم کم کم ۳روزو صبر کن بدش پیام بده دیکه ام ...

میخوام دیگه ندم خواس خودش بده نخواس تموم شه😕

چیکار کنم اخه خسته شدم😔گفت کارت اشتباهه نه؟گفتم ن من کار بدی نکردم بعدش گفت خدافظ

میگفتی اره اشتباه بود تکرار نمیشه هیچی نمیگفت دیگه 

ولی توباز به کارت ادامه بده😜🤣

محیا و مهنیازندگی منوباباشون   

بگو خداحافظ

از این دوس پسرا می خوای چیکار

دفعه بعدم می گه برا چی به بقال گفتی ماست بده، به رانندگی تاکسی گفتی مستقیم، رفتی انتخابات شرکت کردی اسم نامحرم نوشتی رو کاغذ😁🤦‍♀️

ول کن بابا حوصله داری

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
خیلی جمله بندیت بده. بعضی از پسرا حساسن منو همسرمم تو دانشگاه آشنا شدیم. به جرات میتونم بگم سخت ترین ...

رابطمون جدی بود از همم دوریم😐

بگو خداحافظ از این دوس پسرا می خوای چیکار دفعه بعدم می گه برا چی به بقال گفتی ماست بده، به رانندگی ...

😁😂😂😂😂😂😂😂وایی چه باحال گفتی