2777
2789
عنوان

میشه نظر بدید

71 بازدید | 15 پست

بچه ها من یه خواهر دارم الان 17 سالشه یه مدت همش باهمه دعوا داره یا هروقت میرم خونه مامانمینا یا خوابه یا اهنگ گوش میده یا مثل سگ پاچه میگیره تا میایم حرف بزنیم باهاش یا میگه حوصله ندارم یا دعوا راه میندازه اصن حرف نمیزنه فقط سلام علیک یا یچیزی بهش میگی گریه میکنه 

کسی میدونه چرا اینجوری میکنه بخاطر سنش یا بنظرتون دلیل دیگه ای داره ؟ 

یا الله

افسردگی 

خانم های :>>عقده ای، عصبی،پر حرف، غیبتی، از خود راضی، غرغرو، قضاوت کننده ها، بی اعتقاد ها ، ترس از مریضی(الخصوص کرونا) و توکل و امید نداشتن به خدا، جا نماز آبکش ها، بادمجون دور قاب چین ها،احساساتی بیش از حد، عاشق های جوگیر، و اونایی که فقط حرف خودشون درسته، و اونایی که ارزشی  برای خانواده و آقایون قائل نیستند، و شوهر شون فقط برای پول  و خوش گذرونی دوست دارن، اونایی که تحمل سختی ندارن و دوست دارن همیشه راحت و خوشحال باشند و ناسزا به زمین- آسمون -خدا و... میگن، اونایی که خیلی خودشیرین هستند برای نی نی یار ها،کسانی که همه رو به یک چشم می بینند، اونایی که میگن چرا ما فقیر هستیم و بقیه پولدار_چرا پولدار نیستیم، کسانی که شکر گزاری نمی کنندریپلای و لایک نکنند، مدیون میشی، اگر هم بخوای جواب امضاء منو بدی، من راضی نیستم و بازم مدیونی(مگر این که  برای جواب دادن اجازه بگیری) ، استثنا کسانی که میشناسم و بقیه که جز این دسته نیستند

فکرکنم از سنشونه خواهرمنم اینجوریه

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه افسردگی برای چی 

ببین کدوم مشخصه خواهرت شامل میشه:تنها بودن در خانه، بی هدفی از تحصیلاتش، اعتیاد به روان گردان، مشکلات خانوادگی، مشکلات مالی،استرس کاری، از دست دادن یک دوست، ، انزوای اجتماعی، حسادت،  چون خواهرت نوجونه  ممکن‌ هست به واسطهٔ عدم پذیرش اجتماعی، فشار و قلدری از طرف هم‌سالان در معرض افسردگی قرار بگیره . هم‌چنین   ترک یا به قول معروف کات کردن دوست پسر

خانم های :>>عقده ای، عصبی،پر حرف، غیبتی، از خود راضی، غرغرو، قضاوت کننده ها، بی اعتقاد ها ، ترس از مریضی(الخصوص کرونا) و توکل و امید نداشتن به خدا، جا نماز آبکش ها، بادمجون دور قاب چین ها،احساساتی بیش از حد، عاشق های جوگیر، و اونایی که فقط حرف خودشون درسته، و اونایی که ارزشی  برای خانواده و آقایون قائل نیستند، و شوهر شون فقط برای پول  و خوش گذرونی دوست دارن، اونایی که تحمل سختی ندارن و دوست دارن همیشه راحت و خوشحال باشند و ناسزا به زمین- آسمون -خدا و... میگن، اونایی که خیلی خودشیرین هستند برای نی نی یار ها،کسانی که همه رو به یک چشم می بینند، اونایی که میگن چرا ما فقیر هستیم و بقیه پولدار_چرا پولدار نیستیم، کسانی که شکر گزاری نمی کنندریپلای و لایک نکنند، مدیون میشی، اگر هم بخوای جواب امضاء منو بدی، من راضی نیستم و بازم مدیونی(مگر این که  برای جواب دادن اجازه بگیری) ، استثنا کسانی که میشناسم و بقیه که جز این دسته نیستند
 ببین کدوم مشخصه خواهرت شامل میشه:تنها بودن در خانه، بی هدفی از تحصیلاتش، اعتیاد به روان گردان، ...

نمیدونم والا اصلا نمیدونم دوست پسر داره یا نه 

مشکل تحصیلی و مالی و اینام نداره 

ببین کدوم مشخصه خواهرت شامل میشه:تنها بودن در خانه، بی هدفی از تحصیلاتش، اعتیاد به روان گردان، ...

اصلا نمیزاره باهاش حرف بزنم تا میام حرف بزنم میگه ولم کن با من حرف نزن توام مثل مامانی میخوام بخوابم حوصله ندارم اصلا چرا اومدی اینجا پاشو شوهرتو بردار برو همش از این حرفا میزنه 

تو بهش میگی میزنه زیر گریه 

نمیدونم والا اصلا نمیدونم دوست پسر داره یا نه  مشکل تحصیلی و مالی و اینام نداره

باید بهش نزدیک بشین، تا مشکل ش بگه، 

اگه بهش بگین چه مشکلی داری یا تو که چیزی کم نداری، بیشتر منزوی میشه. 

احتمالا با کسی دوست شده و نگرانه 

اصلا نمیزاره باهاش حرف بزنم تا میام حرف بزنم میگه ولم کن با من حرف نزن توام مثل مامانی میخوام بخوابم ...

خوب این گفته 

چون حرف مادر تون تکرار می کنین، سعی کنین به طور دوستانه وارد بشین، این جور حرف زدن شما نصیحت هس و اصلا هم قبول نداره 

می خواد باشما دوست بشه ولی شما به قول معروف فاز نصیحت کردن وارد شدین

خوب این گفته  چون حرف مادر تون تکرار می کنین، سعی کنین به طور دوستانه وارد بشین، این جور حرف ز ...

چیکار کنم دیگه کلافه شدیم فقط داد و هوار میکنه از 24 ساعت 25 ساعتشو خوابه اخلاقش مثل سگ شده نه فقط با ما با همه نه با ما حرف میزنه نه با دوستاش