2777
2789
واقعا همیشه  اخر هفته ها شام بیرونید؟؟ چه جالب ما ماهی یک بار رو بزور جور میکنیم🤦‍♀️

اره 

انشالله شما هم میرید کار شاقی نیس ک بابا مامانم خودشو تعطیل میکنه آخر هفته ها وگرنه غذا همونه دیگ چ تو خونه چ بیرون

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

دخترم خوابه دراز کشیدم کنارش تو اتاق. همسرم تو هال داره درس میخونه. شنبه امتحان داره. شیر گذاشتم جوش ...

با بچه وقت میکنی کاراتو کنی من ک ن 

بنی آدم موجب آزار یکدیگرند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ خوب پسر من یکسالشه ب هیچ کاریم نمیرسم ودخترم همش پای کارتون 

وای نگم برات خواهری دختر من سیزده ماهشه همه اویزونه منه. الانم پیشش دراز کشیدم پسرم هم یه سره پا تلویزیونه😂😂😂😂

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
چ خوب پسر من یکسالشه ب هیچ کاریم نمیرسم ودخترم همش پای کارتون 

دخترت چن سالشه؟ 

دختر من زیاد تلویزیون تماشا نمیکنه. خودش با اسباب بازی ها و عروسکاش بازی میکنه.یک سالش هم که بود سرگرمیش این بود که کابینت زیر ظرفشویی رو بریزه بیرون

وای نگم برات خواهری دختر من سیزده ماهشه همه اویزونه منه. الانم پیشش دراز کشیدم پسرم هم یه سره پا تلو ...

دقیقا عین من گلم دخترت حرف میزنه پسر من ن همش اشاره میکنه قبلا چند کلمه میگفت الان ن 

دخترت چن سالشه؟  دختر من زیاد تلویزیون تماشا نمیکنه. خودش با اسباب بازی ها و عروسکاش بازی میکن ...

۷سالشه پسرم اینکلرو میکنه هنش توآشپزخوته مثل خودم 

دقیقا عین من گلم دخترت حرف میزنه پسر من ن همش اشاره میکنه قبلا چند کلمه میگفت الان ن 

حرف ک به اون صورت نه ماما میگه بابا میگه دادا میگه ممه میگه و دردری هم هست😅😅😅 جو جو و نی نی هم میگه😁

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️