2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 47 پست
بارداریت شیر به شیره؟

نه عزیزم دخترم ۴ سالشه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون پریودی هم امکان داره بارداری اتفاق بیفته هم جاریم بدون پریودی بعد زایمان باردار شد هم جاریم ا ...

خدا کنه ....

مهیا دیگ آز و بی بی تست نکنم؟

ینی دکتر نرم؟

زیر شکمم انگار باد کرده داره میترکه ،درد ندارها

ممکنه علائم پری باشه؟

همیشه بخاطر داشتنتون خداروشکر میکنم(همسرم،پسرم ،دخترم)
امضاتو خوندم شما تو عقدی یا عروسی کردی؟ 

نه عزيزم پنج ماهه عروسي كردم

منتهي بعد از عقد كل با همسرم زندگي كردم 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

امکان داره پریودی اتفاق نیفته ولی تخمک گذاری صورت بگیره

این طوری اره ولی دکترم می گفت باید پریود بشی بعد باردار بشی 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

خدا کنه .... مهیا دیگ آز و بی بی تست نکنم؟ ینی دکتر نرم؟ زیر شکمم انگار باد کرده داره میترکه ،درد ...

عزیزم باردار نیستی دوتا بی بی چک به فاصله ۱۱ روز زدی اگه بودی این دومی مثبت می‌شد

توروخدا بهش فکرم نکن حوصله داریا

من خودم زایمان کنم سفت و سخت جلوگیری میکنم تا ۵ ۶ سال باردار نشم

به نظرم زیاد شیک و قشنگ نیست آدم چندتا بچه کوچیک دورش باشه

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
کاری ندارما ولی توروخدا جلوگیری کن خودت واقعا جونی واست مونده بعد دوتا بچه به این کوچیکی بچه دار بش ...

نه بخدا به هیچی نمیرسم...کمک هم ندارم تنهام

بخاطر همینه پیگیری ک ببینم نباشم یه روش انتخاب کنم

عزیزم باردار نیستی دوتا بی بی چک به فاصله ۱۱ روز زدی اگه بودی این دومی مثبت می‌شد توروخدا بهش فکرم ...

نه به فاصله یازده روز نه 

یکی رو یازده روز پیش زدم 

یکیم دوروز بعدش زدم ک حس میکردم خط داره و نگرانم کرد

نه بخدا به هیچی نمیرسم...کمک هم ندارم تنهام بخاطر همینه پیگیری ک ببینم نباشم یه روش انتخاب کنم

ک اندوم استفاده کن حتما 

به نظرم برو خانه بهداشت ازشون روش جلوگیری بخواه 

برای خودت بده میگن زنه فقط بلده بچه به دنیا بیاره هیچ هنری نداره

دیدم اطرافیانم ‌ک همه بهش میگن

ازین به بعد زندگی کن خداروشکر دوتا بچه داری 

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
عزیزم باردار نیستی دوتا بی بی چک به فاصله ۱۱ روز زدی اگه بودی این دومی مثبت می‌شد توروخدا بهش فکرم ...

اره منم همین فکرم 

گفتم دوتا بیارم دی سال سختی میکشم عوضش باهم بزرگ میشن و خیالم راحت راحت میشه ،دیگ دغدغه ی بچه اوردن ندارم