2777
2789
عنوان

مانتوصورتی🌸

265 بازدید | 15 پست

میخوام برای عیدمانتو صورتی بخرم باچی ست کنم ؟کیف وکفش وشلوار روسری چه رنگی باشه؟

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚

الان همه میگن طوسی

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صورتی با سفید‌ و طوسی‌ خوب میشه

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
منم میخام ست طوسی صورتی بزنم

من همیشه ازرنگای شادخوشم میاد

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚

من معمولا هر مانتویی رو با شلوار جین...یا پارچه ای مشکی خیلی جذب قد 90 ست میکنم...کیفو کفشمم همیشه یا مشکی یا سفید...شالم اکثر مواقع مشکی..روسریم هیچوقت تا حالا نزم😑

در من انگار کسی در پی انکار من است...

سفید طوسی مشکی و رنگ خودش صورتی که خوب نمیشه ادم میشه مثل پلنگ صورتی منم صورتی دوختم 

بنظرم طوسی بهتره

من معمولا هر مانتویی رو با شلوار جین...یا پارچه ای مشکی خیلی جذب قد 90 ست میکنم...کیفو کفشمم همیشه ی ...

من شال سختمه سرکردنش..روسری رو میشه مدلای مختلف بست ولی شال نه

من شال سختمه سرکردنش..روسری رو میشه مدلای مختلف بست ولی شال نه

برعکس من روسری رو اصلا نمیتونم تحمل کنم😂😂چون شالو همینجوری الکی میندازم دور گردنم😅

در من انگار کسی در پی انکار من است...