2777
2789
عنوان

کمک میکردین؟!

98 بازدید | 10 پست

همسرم، عقدیم در اصل،مرد خیلی کاریه شش و نیم میره شرکت تا نه شب،دیسک کمر داره و کارزیاد و سرپاموندن براش ضرره اما بخاطر من داره کارمیکنه برای اینکه اون چیزی ک من میخام تهیه کنه.اینا رو گفتم ک بدونین مرد درستیه بیشتر از خودم باورش دارم.الان برای خرید یخچال هرکاری میکنه هرکاری نمیتونه اونقدر ک میخواهیم جورکنه.منم بخوام کارکنم میتونم ماهانه بهش پونصد بدم اما خب میگم نکنه پررو بشه.مامانم خیلی کمکش میکنه اونم به ما کمک کرده.خودشم میگه خوشم نمیاد کار کنی دعوام میکنه میدونه کار سخته از گردن درد و کمردرد گریم میگیره اگه کارکنم حالا نمیدونم بهش کمک کنم یان

میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین؟!خدا مامان های مهربونتون رو حفظ کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با سیاست بهش بده جوری که فکر نکنه وظیفته 

ازاین فکرانمیکنه یه ریال بهش بدم هزاربا دستامو میبوسه

اولش کارات لطف حساب میشه، بعدش که عادت بشه حکم وظیف پیدا میکنه

پس بجای اینکه بخوای بهش مالی کمک کنی،خواسته هات رو متوسط بگیر،مثلا بابت همین یخچال بر اساس مقدار پولی که کنار گذاشته جنس انتخاب کن.نه کمتر نه بیشتر که بهتون فشار بیاد که مجبور شی خودتم پول بدی یا قرض بگیرید

بالاخره قرض رو هم یروزی باید پس بدید دیگه

برا خرید یه یخچال اینهمه مشکل هست هم مالی هم اینکه نمیدونین چطوری تفاهم کنین تو زندگی چه میخوایین کن ...

تفاهم داریم همه چی خریده یدونه بهترین بازار رو هم خریده یخچال مونده اینم اگه اینجوری شد بخاطر اینه پونصد تومن پول دادیم خونه گرفتیم

اولش کارات لطف حساب میشه، بعدش که عادت بشه حکم وظیف پیدا میکنه پس بجای اینکه بخوای بهش مالی کمک کنی ...

قرض نمیگیریم حتی از پدرشوهرمم نمیگیریم نمیخواهیم زیرمنت باشیم پول منم قرار پس بده سال بعد.یعنی ندم؟!

تفاهم داریم همه چی خریده یدونه بهترین بازار رو هم خریده یخچال مونده اینم اگه اینجوری شد بخاطر اینه پ ...

خب اگه واقعا اینجوریه یه یخچالو خودت بگیر. ماها که رسممونه همه چی رو عروس میخره. حالا شما رسمتونم نباشه اگه داری بگیر. 

یه خانم مستقل و قوی 
قرض نمیگیریم حتی از پدرشوهرمم نمیگیریم نمیخواهیم زیرمنت باشیم پول منم قرار پس بده سال بعد.یعنی ندم؟!

شریک زندگیت رو خودت بهتر میشناسی،ولی من اگه بودم یا پول نمیدادم یا سفته ای دست نوشته ای ازش میگرفتم.تو مسایل اقتصادی تعارف ندارم😉.شاید خیلیا بگن خسیسم،اما برای پولی که دارم زحمت کشیدم.