2777
2789
عنوان

مهاجرت

115 بازدید | 14 پست

سلام دوستان عزیز،یه سوالی دارم،بچه ها بنظرتون مهاجرت از ایران کار درستیه برای کسی که اینجا خونه و مغاره و کار داره ؟ما تو شهرستانیم اما خونه و یه مغازه نانوایی داریم که خدارو شکر بد نیس درامدمون،یعنی متوسط هستیم.حالابنظرتون ما همه چیو بفروشیم و بریم یه کشور دیگه موفق میشیم.شوهرم کار خاصی بلد نیس اما خودم معلم زبانم.

اگه توانایی مالی عالی باشه ،بخوای بری اونجا هم مشکلات زیاده ،فقط باید مشکل مالی نداشته باشی ،کاری هم بلد باشین 

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برادر شوهرم قانوني دارن ميرن كانادا 

خونه داره ،ماشين ،طلا يه مقدار زياد 

ولي هيچي رو نفروخت 

فردا ميرن 

فقط پول به اندازه خرج يكسال برد برا اجاره خونه و خورد و خوراك تا كار گير بياره 

عزيزم اينور اگه كار و مهارت خاصي بلد نباشي وضع خرابه

همونجا بمونين و از زندگي لذت ببرين

معلم زبان هم خيلي اينجا كارايي خاصي نداره چون براي تدريس بايد ٥ سال درس بخوني تا مورد تاييد قرار بگيري و شروع به كار كني

وقتي وضع مالي تون بد نيست چرا بياين؟

یا صاحب الزمان ادرکنی
عزيزم اينور اگه كار و مهارت خاصي بلد نباشي وضع خرابه همونجا بمونين و از زندگي لذت ببرين معلم زبان ...

درسته اینجا دستمون به دهنمون میرسه اما ایندش معلوم‌نیس،من نگران بچه هامم که فردا چی میشن.میترسم ایران بدتر و بدتر بشه

بله دو تا

سلام عزیزم

ببخشید من مهندسی نرم افزار خوندم برنامه نویسی هم بلدم و عاشق کار کردن و درس خوندن هستم.زبانم خوبه میتونم بخونم و ایلتس بگیرم.مدرک فنی حرفه ای هم برای برنامه نویسی دارم.معدل الف و رتبه المپیاد هم دارم.یک سال و نیم هم کار کردم منتها سابقه کار و بیمه بهم نمیدن

حالا به نظر شما میتونم برم و شرایط اونجا برام بهتر میشه؟کاری بهتره یا بخونم تحصیلی برم؟اگر تحصیلی برم باید چه شرایطی باشه که فاند بهم بدن و همسر و بچم هم بیان؟