2789

منم میخام

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عهد بوقه کف دستتو میبینن !!

یعدم پیش بینی اینده نیست دختر جان اه نمیخوام لغو کاربری شم .اگه میخوای بدونی چیه درخواست بده بگم تو خصوصی که این اراجیف هست پیش گویی و این چیزا و منشاش کجاس

فقط خدا 

دیوانم کردین .بابا پیش گویی اینده نیست .استفاده از بعضی ویزگی های جن هست .اونم اینده نیست فقط حالی که شما نمیبینین .یعنی ی کارایی کردن لاجرم نتایجی خواهد داشت شما متوجه نیستین جن میبینه ب ی فالگیر میگه اونم ب شما .بعدم این شرکه شرررررک نی نی یار جان خودت و من نترکون فقط خواستم اگاهی بدم تو دام شیادا نیافتن ببین بگو اگه مشکلیه بهم دیگه نمیگم

فقط خدا 
پس اینطوره یکی بیاد برا تک تکمونو بگه 

دارم میگم تو همین تاویک میگم .جان عزیزتون دیگه گزارش نزنید من بترکم 

سخنرانی جن گیری و رمالی استاد راعفی پور رو گوش کنید. 

صب کنید با مثال هم براتون میگم که بفهمید اینده دست خداست این که بهتون میگن نتیجه ی کار الانتونه ن اینده ی هزار سال بعدتون .

فقط خدا 

به نام خدا     سلام علیکم   بنده آقاوسادات و دو فرزند دارم و با تضمین معتبر  چله حاجت انجام وظیفه میکنم   خداروشکر برای هر کسی چله گرفتم حاجت روا شدن الحمدلله رب العالمین  البته لطف خداوند متعال است

پی ام ها و پیامک های رجوع کنندگان و مدارک هام و مبلغ و آدرسم و توضیحات کامل رو از طریق واتساپ یا تلگرام براتون میفرستم     در ضمن نماز وروزه استیجاری اموات و ختم قرآن هم انجام وظیفه میکنم

استخاره قرآنی صلواتی انجام وظیفه میکنم

09035024513   سید

گفتم همینجا ولی قط نکنید کاربریمو .

مثالشم اینه .

فک کن همه نشستیم تو ی خونه بعد من یواشکی یکی رو فرستادم پشت بود که جاده رو ببینه ب شماهم نگفتم .

اونی که پشت بوم هست میبینه یکی داره میاد میاد یواشکی ب من میگه 

بعد من میگم بهتون ببنید میخوام ایندتون رو پیشگویی کنم الان یکی یهو هراسان وارد میشه 

بعد چن دیقه یکی هراسان از راه میرسه شماها همه تعجب میکنیدد که وای این اینده رو گفت 

درحالی که اینده نبوده بلکه حالی بوده که من زودتر از شما فهمیدم 

گرفتین ؟؟

این که جن و فال وارد زندگیتون کنید دستشونو باز میزارید بعدها میتونن هرکاری خواستن با زندگیتون بکنن بدبخت میشین جنی میشین .

فقط باید ب خدا پناه برد و اهل بیت و ولایت حضرت علی 

تا زمانی که باور نداشته باشین کاری باشما نمیکنن .باور ب خدا و اعتقاد واقعی بهش تنها راه درامان ماندنه 

بحث هایی مثل انرزی های خاص و موجودات متافیزیکی رو هرچیز اینجوری هم تو این حئضه هست 

حتما گوش بدین سخنرانی رو 

فقط خدا 
اگ دیوانت کردیم زورت نکردیم بیایی این تایپک

ن گلم تو چرا عصبی میشی .ببین شما نمیدونین قضیه چیه من روزی چندین تا تاپیک اینجوری میبینم .شمادارین خودتونو بدبخت میکنید ب خدا خیلی بدبختی داره براتون ولی متوجه نیستین از کجا بدبخت میشین  .من نمیخواستم ب تو توهین کنم فقط اعصابم خراب شد از بس از این تاپیکا میبینم. این دعانویس و جن و رمال و فال گیر واقعا بدبخت میکنه .ب خاطر لحنم بازم معذرت😘😘

فقط خدا