2777
2789
عنوان

بهم زنگ نمیزنه😢😢😭

293 بازدید | 12 پست

منو عشقم سال ۹۵باهم دوست شدیم ۱ماه پیش هم اومد خواستگاری و هفته دیگ نامزدیمه من عاشق اینم که بهم زنگ بزنه حالمو بپرسه یا حداقل پیام بده ولی اون اصلا اینکارو نمیکنه و وقتی بهش میگم دوسم نداری ک اینکارو میکنی میگه اگه دوست نداشتم که نمیومدم خواستگاریت.  چیکارکنم بیشتر برام وقت بذاره

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب زن زیرک رو بخون

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
از ۹۵ اینجوره یا بعد خواستگاری اینجوری شده؟

تقریبا میشه گفت بعد خواستگاری سرد تر شده

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
مردا کلا همینن اصلا گیر نده بهش  مشکلات اقتصادی و گرفتاری خیلی اذیتشون میکنه

اره وضع مالیشم تعریفی نداره

تقریبا میشه گفت بعد خواستگاری سرد تر شده

شاید یه مشکلی داره شایدم دیگه مطمئنه ک مال خودشی

تقریبا همه همینجورن ماهم قبل ازدواج ینی دوران نامزدیو عقد ۲۴ساعته یا حرف میزدیم یا چت ولی بعد ازدواج از صب ک میره سرکار تا شب ک میاد فقط یبار زنگ میزنه