2777
2789
عنوان

اومدم درد دل کنم

118 بازدید | 5 پست

سلام امروز چه بارونی اومده کاش منم حالم خوب بود تا میتونستم لذت ببرم بخدا دیگه نمی کشم دیشب کلی با خدا حرف زدم و درد دل کردم 

دوسال و نیمه عروسی کردم غیر از سه ماه اول دیگه اخلاق نداشت تا اینکه خرداد پارسال بهم خیانت کرد و من مرداد فهمیدم ولی به روش نیوردم اومدیم خونه خودمون رفیق بازیاش به کنار اخلاق نداره سر کوچکترین چیز داد میزنه بی احترامی میکنه از اینکه چرا یه میوه خراب شده تا اینکه چرا قاشق کثیفه من ازدواج دومم هست و فقط بخاطر پدر مادرم باهاش موندم ولی دیگه نمی کشم هیچوقت بهم محبت نکرده دریغ از یه عزیزم گفتن یا یه بوسه ‌حسرت همه چیزو به دلم گذاشته همش میگه تو خونه باشم و خونه داری کنم فکر میکنه نوکرشم ولی از دیروز تا حالا دیگه خیلی فکر کردم دیگه نمیتونم😭😭😭

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇

خدا بحق عزیز زهرا یا اهلش کنه یا محوش کنه ......چرا در انتخاب دوم چشم وگوش ت رو تا ته ته با نکردی 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا بحق عزیز زهرا یا اهلش کنه یا محوش کنه ......چرا در انتخاب دوم چشم وگوش ت رو تا ته ته با نکردی&nb ...

بعضی اخلاقا قبل از ازدواج قابل تشخیص نیست بخدا ظاهرش که خوبه کسی نمیفهمه

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇
بعضی اخلاقا قبل از ازدواج قابل تشخیص نیست بخدا ظاهرش که خوبه کسی نمیفهمه

دختر گلم وقتی شما از ازدواج اول ضربه خوردی وقتی شکست اول رو چشیدی برای انتخاب دوم دیگه چرا ظاهر بین شدی خوب بود تمام جوانب رو درنظر میگرفتی حالاگذشته امیدوارم که اگه سادات هستی جدت اهلش کنه وهمیجو که تن وبدنت رو میلرزونه خدا به حق جدت تن وبدنش رو بلرزونه 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

عزیزم من به کل عنوان های تاپیک هات نگاه کردم و متسفانه تو هیچ خوشی تو این دو سه سال نداشتی همش ناراحتی بوده و غم گفته بودی به خاطر پدر مادرت نمیتونی جدا شی نمیدونم مشگلت چیه اما بشین با پدر مادرت صحبت کن نمیتونی که تا ابد بسوزی ناراحت نشو به نظرم اصلا شوهرت دوست نداره و تو هم تمام سعی تو کردی پس بیشتر از این خودتو کوچیک نکن به جای این که تا ابد ناراحتی داشته باشی یه بار جدا شو و خودتو راحت کن از حرف مردمم نترس انقدر زود موضوع شما را فراموش میکنن و گیر میدن به کس دیگه یه روری به خودت میای میبینی دیگه نه جونی داری نه زیبایی و فقط سوختی به نظرم برا جدایی اقدام کن دوحالت یا شوهرت ادم میشه و حساب کار دستش میا یا اونم از خدا خواسته واقعا جدا میشی و مرگ یکباز شیون یکبار گفته بودی شاغل هم هستی پس چه بهتر سربار پدر و مادرت نمیشی ولی اگر خودتو دوست داری به هیچ وج به این مدل زندگی ادامه نده چون روزی که دیگه خیلی دوره به خودت میای زندگی با کسی که دوستت نداره سخت تر از زندگی تنهاس