2777
2789

ماهم خیلی اعتقاد داریم

صدقه و اسپند

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

صبح ها جلودرب خانه اسفند دودکنیدبه علاوه آیت الکرسی و4قل

کاربران گرامی اگرمشکل دارین حاجت دارین مریض دارین وهرچیزدیگرفقط وفقط روی بیاوریدبه وقت سحرگاه..... خدارودروقت سحرگاه بخوانید.... دعا. نماز. وهرچیزدیگررادروقت سحرگاه به جااوریدوبااودردودل کنید به خدای خوبم قسم که بهترازاین سراغ ندارم برایتان......ازنمازشب غافل نشین..... خدارودروقت سحرگاه پیداکنیدکه ازهروقت دیگربیشتردرکنارتان احساسش میکنید... اللهم عجل لولیک الفرج 10صلوات برای ظهوراقاامام زمان (عج) 10صلوات به نیت همه کاربران این سایت.....التماس دعا

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

🙄سردرخونتون بنویس و من شر حاسد اذا حسد

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
بایددیده بشه نوشته

دارم شوخی میکنم😑

کلا جدی نگیر اینا رو عزیزم

اگه خودت به چیزای بد فک کنی میان سراغت

پس بیخیال باش

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

راستی خودتو خوب و خوشبخت نشون نده..چه جسمی چه روحی از هر لحاظ..من همسایم گفت اوووو چه پوست شفاف و بدون لکی داری چند ساعت بعدش چنان کهیر زدم بیا و ببین تا ی هفته درگیر بودم...گفت تو چجوری با این کمر درد هرروز پیاده روی میری خدا شاهده ی هفته نتونستم جم بخورم ...

شادی چیزی نیست؛جز داشتن سلامت تن و یک حافظه ضعیف..

والا من میدونستم تاثیر داره نه در این حد چند مورد دیدم که مثلا چیزی جلو کسی گفتم چقدر برام بد شده..

هیچ وقت زندگی هامون رو نباید جلو دیگران بیان کنیم

۴قُل حتما بخون

والا من ی مدت سر درد دارم بخاطر اون اسفند دود میرم از نظر پزشکیش که مغز رو گرم میکنه و اینکه ضد سرماخوردگی و میکروب بود بنظرم تو رفع چشم زخمم موثر بوده از وقتی ک مدام دود میدم تاثیراتی دیدم

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
راستی خودتو خوب و خوشبخت نشون نده..چه جسمی چه روحی از هر لحاظ..من همسایم گفت اوووو چه پوست شفاف و بد ...

من چند نفر اطراف هستند سقشون سیاه خیلی مواظبم..

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید