2777
2789
عنوان

خدایا چیکار کنم 😭😭😭

466 بازدید | 34 پست

سلام دوستان 

دیشب نمره یکی از درسا مون اومد افتادم چه غلطی بکنم خدا منو بکشه 😔😔😔 از کلاس 47 نفری 22نفر افتادن توروخدا بگید چیکار کنم اولین بارمه دیشب نخوابیدم اصلا

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگ نمره ش دست استاده بهش زنگ بزن

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

اگ نمره ش دست استاده بهش زنگ بزن

دست استاده هنوز... نمیدونم برم باهاش حرف بزنم قبولم میکنه یا نه

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
نگران نباش،،، از دوباره ب میداری،،، ده سال دیگه اصلا یادت نمیاد.

اصلا فکرشو نمیکردم آخه دیشب تا صبح همش فکر کردم

دست استاده هنوز... نمیدونم برم باهاش حرف بزنم قبولم میکنه یا نه

اگ استاد خوبی باشه قبول میکنه

چند شدی؟

چقد نمره احتیاج داری برای قبولی؟

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

اگ استاد خوبی باشه قبول میکنه چند شدی؟ چقد نمره احتیاج داری برای قبولی؟

1 و نیم 😑