2821
2789
عنوان

پماد واژینال

764 بازدید | 45 پست

سلام دوستای عزیزم 

دکتر برام پماد واژینال تجویز کرده بعد از استفاده هم نیم ساعت به پشت خوابیدم ولی تا بلد شدم شاید حدود نصفش برگشته بیرون

عادیه؟؟

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه.چی بگم خخخ درست نزدی

اخه درستش مگه چه جوریه🤨یه روش که بیشتر نداره

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...

یادم رفت بپرسم 

کسی استفاده کرده ؟برای عفونت خوبه؟بعضی ها میگن مسکن موقته

عادیه چون چربه میریزه بیرون نواربهداشتی بزارکه اگرم بیرون ریخت رونوارباشه بازتاثیرشومیزاره

عه واقعا فکر کردم یه وقت زیاد زدم

خب خداروشکر

زود بلند شدی اول.میگن موقع خواب بزنین برادچی بعد کامل باید ببری

کامل بردم نیم ساعت بیشتر حتی خوابیده بودم دستشوییم گرفت🤭تا بلند شدم دیدم اوووو همش داره میاد بیرون

کامل بردم نیم ساعت بیشتر حتی خوابیده بودم دستشوییم گرفت🤭تا بلند شدم دیدم اوووو همش داره میاد بیرون

اره دستشوییی.نوار میذاشتی

قبلش مطمعن شو دیگه نداری بزن .منم اینجوری شده بود

سعی کن وقتی میزنی اصلابلندنشوموقه خواب باشه حداقل یکساعت امانوارکه بزاری پمادی که بریزه بیرون بازتاث ...

اهان اره راست میگی نباید بلند میشدم

ممنووونم ازت 😍😍

اره دستشوییی.نوار میذاشتی قبلش مطمعن شو دیگه نداری بزن .منم اینجوری شده بود

اره قبلش باید برم دسشویی پس

مرررسی عزیزم🌹🌹🌹

عزيزم قرصش رو بگير بزار هم تاثيرش بيشتره هم بيرون نمياد اصلا

فرداشم زياد كثيف كارى نميشه تو لباس زيرت

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
عزيزم قرصش رو بگير بزار هم تاثيرش بيشتره هم بيرون نمياد اصلا فرداشم زياد كثيف كارى نميشه تو لباس زي ...

واقعا قرصشم هست؟چه جوری ینی؟