2777
2789
عنوان

صورتمم😢

221 بازدید | 15 پست

افتضاح لاغرشد توبارداری

الانم ۲ هفته وچند روزه زایمان کردم باشیردهی بازم لاغرترشد اعصااابم داغونه نمیدونم چکارکنم😭

کسی راه حلی نداره؟؟؟؟

امشب هرکی منو میدید میگف چقدررر لاغرشدی

ومن داغونتر میشدم😭😭

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم لاغرم انقد بدم میادهرکی بگه زشت نیستم صورتمم قشنکه اخه بدبختی بعضی کسامیگن ک خودشون یذره قیافه ن ...

منم بااینکه لاغرشدم ازخیلیاشونم قشنگترم چیزی ک تو آیینه میبینم بعد هرکی میبینتم میگه چقدر لاغرشدی چقدر چشات گود افتادن اعتماد بنفسمو کلن داغون میکنن

من صورتم پره همه میگن بروعمل کن

واقعااعتماد ب‌نفسمو از دست دادم 

نمیدونم ب چی‌میشه گفت خوشگل‌ب‌چی‌نمیشه!کلی فکر‌میکنم وقتی باکسی حرف‌میزنم‌نکنه‌من‌زشتم نکنه بگن چقدر زشته‌و...😔😔

من حاضرم بعد زايمان وحشتناك لاغر شم ولى چاق نمونم 😐

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊
منم بااینکه لاغرشدم ازخیلیاشونم قشنگترم چیزی ک تو آیینه میبینم بعد هرکی میبینتم میگه چقدر لاغرشدی چق ...

منم فامیلای شوهرم میگن اینسری عیدببینمشون بگن جوابشونومیدم رومخم رفتن یذره قیافه ندارن اصلا من لاغرم باشم ازخیلیاشون سرترم از همه لحاظ  نمیدونم جقدراینجورادمااعتمادب نفس دارن محل نده بابا 

رنگ ولایتhaircolorist
من صورتم پره همه میگن بروعمل کن واقعااعتماد ب‌نفسمو از دست دادم  نمیدونم ب چی‌میشه گفت خوشگل‌ ...

بیخیال هرکی یچیز میگه خوشبحالت صورتت پره