2777
2789
عنوان

ژل ظرفشویی پریل

168 بازدید | 7 پست

سلام کسی از ژل ظرفشویی پریل استفاده کرده؟ ماشین ظرفشویی دوو دارم میترسم ظرفا رو خوب تمیز نکنه لطفا راهنماییم کنید. 

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

سلام من استفاده کردم، افتضاح خواهش میکنم اگه نخریدی هنوز استفاده نکن. ظرفا رو خوب تمیز نمیکنه، بلور و استکان ها رو زرد میکنه و کدر، بعد از شستشو بوی مایع هنوزم روی طرف ها هست و انگار درست از روی ظرف ها شسته و آبکشی نشده. کلا خیلی بده. یا قرص بخر یا پودر

من عاشق امام حسن(ع) جانم❤️
سلام من استفاده کردم، افتضاح خواهش میکنم اگه نخریدی هنوز استفاده نکن. ظرفا رو خوب تمیز نمیکنه، بلور ...

مرسی از راهنماییتون قیمتش مناسب بود گفتم بخرم آخه قرص فینیش خیلی گرونه من از فینیش استفاده میکنم جز فینیش به نظرتون چی بخرم که خوب باشه و ارزون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی از راهنماییتون قیمتش مناسب بود گفتم بخرم آخه قرص فینیش خیلی گرونه من از فینیش استفاده میکنم جز ...

پودر بخر عزیزم. پودر فینیش به صرفه تره. ایرانی ها هم خوبن من مامانم پوش و فدیشه استفاده میکنن. البته همسرم امشب پودر پریل رو خریدن. هنوز استفاده نکردم پودرشو ولی امیدوارم خوب باشه 

من عاشق امام حسن(ع) جانم❤️
پودر بخر عزیزم. پودر فینیش به صرفه تره. ایرانی ها هم خوبن من مامانم پوش و فدیشه استفاده میکنن. البته ...

قیمت پودر پریل چنده؟ از قرص پریل  استفاده نکردین؟

پودرشو 39 تومن خریدن. نه من از قرص تا به حال استفاده نکردم. 

ظرفشوییت 14 نفرست؟ چه قدر ميريزي؟ 

پودرشو 39 تومن خریدن. نه من از قرص تا به حال استفاده نکردم. 

سلام ببخشید شما از پودر استفاده میکنی ظرفات سفیدک نمیزنه؟  تو ظرفشویی چه قدر پودر ميريزي؟