2777
2789

مامانا شب ک میشه نزدیک تایم خواب خیلی اذیت میکنه شیطون میشه بی دقت میشه هی میره تو درو دیوار میبرم بخوابونمش نمیخوابه اینقدر وول میخوره یا تو عالم بچگی منو میزنه تا بگم پاشو برو یا دعواش کنم خوشحال در بره‌.مثلا یکسره داره شیر میخوره چک میزنه تو صورتم.یا هی با آدم ور میره دست میکنه تو دماغ و دهن و ناف آدم.لگد میزنه.ب طرز وحشتناکی اذیت میکنه.ب خودشم خیلی صدمه میزنه.امروز نخوابیده کلا بردیمش شهر بازی هفت و نیم از خونه در اومدیم یازده برگشتیم گذاشتیم تو پاساژبازی کنه و بچرخه ک خسته بشه اما دریغ از خستگی ساعت یک بزور خوابید.فقط رفتنی بیست دیقه چرت زد بغلم

شما میدونید دلیل این کاراش چیه؟عادیه؟

واقعا میترسم بعضی وقتا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط میدونم طرز شیرخوردنش مثل بچه منه اونم شیطونه البته همیشه نمی زنه نمیدونم از چیه 

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
بچه منم همينه قبل خواب انرژيش زياد ميشه بعدش هى اذيت ميكنه بهانه ميگيره 

از خوراکی خاطی نیست؟من بهش بستنی آدمکی میدادم میخورد الان دیکه وانیلی لیدانی میگیرم ک ذره ای کاکائو هم نخوره اما تاثیری نمیبینم.تازه دیر ب دیر تر میدم بهش بستنی دیگه

شاید بیش فعاله

منم از این میترسم.یعنی از یکسالگی مشخصه؟

آخه ب شدت با دقته.پای تلوزیونم بشینه مل مل دادنی آروم و ساکته.بیش فعالا تمرکز ندارن و آروم نمیشینن حتی جلو تلوزیون

فقط میدونم طرز شیرخوردنش مثل بچه منه اونم شیطونه البته همیشه نمی زنه نمیدونم از چیه 

وای خیلی اذیت میکنه خدایی همچین میزنه هاااا

تازه گوشی دستم باشه یدونه با لگد میزنه گوشی ی متر پرت شه اونور

خوراکش چیاست تو روز بچتون؟