2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی

721 بازدید | 27 پست

خانما من همیشه چند روز یه بار از ماشین ظرفشویی استفاده میکنم یه ذره صداهم نمیداد انگار که خاموشه امشب زدم خیلی پره اش که میچرخه صدا میده میترسم خراب نشه یه وقت صدای تق تق میده

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احتمالا ظرفارو بد چیدین پرش گیر میکنه به ظرفا 

نه اصلا اینطور نیست خاموش کردم از زیرش نگاه کردم همه ظرفا فاصله دارن

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
به ظرف گیر میکنه حتما  درشو باز کنید  پرهها رو چک کنید

چک کردم عزیزم اصلا فاصله داره به هیچکدوم ظرفا نمیخوره

نه نترس فکرنکنم شایدتاحالاتوجه نکردی به صداش منم یبارفکرکردم ثداش خیلی بلنده چون توآشپزخونه بودم ولی وقتای دیگه روشن میکردم میرفتم میخوابیدم صبح پامشیدم فقط درمیاوردم دقت کردی فکرمیکنی ،،ماشین لباسشویت اگه فضولی نیست مارکش چیه؟

بعد اینکه ظرفارو چیدی یکی دو بار با دستت پره رو بچرخون ببین میخوره ب ظرفا یا نه

انجام دادم عزیزم نمیخوره

نه نترس فکرنکنم شایدتاحالاتوجه نکردی به صداش منم یبارفکرکردم ثداش خیلی بلنده چون توآشپزخونه بودم ولی ...

بوش عزیزم

ببین دو تا پروانه داره یه دونه وسط یه دونه کف ماشین مطمینم اون که کفه داره به لبه ظرفا گیر میکنه

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
احتمالا ظرفارو بد چیدین پرش گیر میکنه به ظرفا 

اینم هست همیشه استارتربعداینکه میخواستی درشوببندی همه پره هارودستتوبزورجاکن اون لاهایه هول بده ببین گیرنباشن

چون میچرخه یکم صدا رو داره پره هاش شاید حساس شدی منم شبا میزدم و میخوابیدم تو اتاق صداشو نمیشنیدم ی سری بیداربودم زدم دیدم یکم صدا داره ...اگ ب ظرفی گیر نکرده و صداش زیاد ناجور نیس اوکیه شایدم باید سرویس شه

ببین دو تا پروانه داره یه دونه وسط یه دونه کف ماشین مطمینم اون که کفه داره به لبه ظرفا گیر میکنه

اون پایینه و مطمعنم ولی وسط و اصلا ندیدم من کجاشه؟؟