2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این تجربه خودمه 

اول صبح یه سیب بخورید یه صبحانه مختصر 

بعد پیاده روی تند تند راه رفتن 

بعد برگشتین خونه مدام ناخونک به غذا نزنید ریاضت بکشی فقط یه مدت شام و ناهارتون رو کم کنید لاغر میشد اصولی پوستتون هم شل نمیشه 

ماسک عسل روی پوست هم خوبه توی این مدت

ایروبیک دانلود کن کار کن تو خونه

بیشتر دلم میخواد پاهام لاغر نشه فقط بالا تنه و شکمم آب شه واسه همین دو سه تا برنامه بدنسازی دانلود کردم ولی دو روز انجام میدم بعد ول میکنم 

ولی رقصو آهنگ میذاشتم با بچه میرقصیدم روحیه هر دو تامون شاد میشد 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 

توروخداخانمامن ميخوام چاق شم تاپيکم زده بودم جان بچه هاتون جواب بديدکسي ازپودررويال اصل استفاده کرده بعدقطع کردن وزنشون ثابت مونده عوارضي نداشته..راهکاري داريدبديدقسمتون دادم

چی میخوردی مثلا قند ننیخوردی فقط چربی؟

قند و شکر و نون و برنج و سیب زمینی و ماکارونی حذف

میوه نباید بخوری جز خیار توت فرنگی و گیلاس

لبنیاتم فقط خامه و پنیرهای پرچرب و ماست پر چرب

سبزیجات و پروتئین و چربی باید بخوری

آها حبوباتم نمیتونین بخورین 

آب قلم ، قرص منیزیم باید بخورید که موهاتون نریزه و بدن درد نگیرید 

خیلی غذاها میشه خورد تو این رژیم، لزوما نباید چربی بخورید قلپ قلپ که😅 همین که غذاها سرخ شده باشن و چیزای پرچرب بخورید کافیه، از قسمت های پر چرب گوشت و مرغ استفاده کنید تو روغن حیوانی سرخ کنید، به سالادتون مایونز خونگی و روغن زیتون بزنین و...

کلی پیج تو اینستا هست که میشه ازشون برای دستور غذا و نکات رژیم کمک گرفت، کتوژنیک# رو سرچ کنید تو اینستا

دیگه چی بگم؟

قند و شکر و نون و برنج و سیب زمینی و ماکارونی حذف میوه نباید بخوری جز خیار توت فرنگی و گیلاس لبنیا ...

مرسی عزیزم😘😘😘😘

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

رژیم لازم نیست !کالری شمار کرفس ونصب کن ،بعد bmiبدنتو محاسبه کن ،هدفتو بزن کالری شمار مثلا بنویس ماهی 3کیلو ،برحسب هدفت وbmi بدنت میگه که روزی چند کالری باید مصرف کنی ،روزانه هرچی که مصرف میکنی بدون کم وکاست باید تو کالری شمار بنویسی ،سعی کن رژیمت پروتئین وسبزیجات باشه اینجوری بدنت شل نمیشه ،آب هم حداقل روزی باید 8لیوان بخوری ،درکنار اینا یه مشت تخم کدو رو هم به کالریات اضافه کن تا موهات نریزه ،امیدوارم موفق باشی...من با این روش 10کیلو در عرض سه ماه کم کردم موهامم نریخت عضلاتمم شل نشد.

Rominaaa27هستم
مرسی عزیزم😘😘😘😘

امیدوارم به دردتون بخوره به من که نساخت، نفهمیدم بخاطر قرص منیزیم بود یا کلا سبک رژیم 😐

معده درد شدید گرفتم، با وجود اینکه این رژیم اصلا گرسنگی نداره، روز چهارم معده درد وحشتناکی گرفتم و نتونستم ادامه بدم

امیدوارم به دردتون بخوره به من که نساخت، نفهمیدم بخاطر قرص منیزیم بود یا کلا سبک رژیم 😐 معده درد ش ...

منم میترسم😑

یمدت لاغر بودم گفتم بخورم چاق شم

متاسفانه شد عادتم

معدم بزرگ شده فک کنم

فک کنم اگ نون نخورم میمیرم خخخ

مگ اینکه همش سوپ جو پرک درست کنم بخورم

بدون هیچی 

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم