2777
2789
عنوان

آرامش خیال

805 بازدید | 92 پست

نیاز دارم مدتی نباشم ؛
سفر کنم به جایی که هیچ کسی را نشناسم ،
به جایی که هیچ کسی مرا نشناسد ...
دور باشم و رها...سبُک باشم و آزاد ...
آدم هایی را ببینم ، که هیچ تصور بدی از آنها ندارم ،
مسیرهایی را بروم ، که تا به حال نرفته ام ،
عطرهایی را بزنم ، که تا به حال نزده ام ،
و لباس هایی را بپوشم ، که تا به حال نپوشیده ام ...
در مکان هایی بنشینم ، که هیچ خاطره ای را برایم زنده نمی کنند ،موسیقی هایی گوش کنم ، که مرا یادِ کسی نمی اندازند ، و نوشیدنی هایی بنوشم ، که مرا بیخیال تر از همیشه کنند ...نه به کسی فکر کنم ،
نه نگرانِ چیزی باشم ، نه از پیشامدِ پیش نیامده ای بترسم !من نیاز دارم مدتی در خنثی ترین حالتِ ممکن باشم ...

https://daigo.ir/secret/8739630985

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گر بگویم با خیالت تا کجاها رفته ام....

مردمان این زمانه ،سنگسارم میکنند.....!!💔

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...
کجاها رفته ای

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود
لذتش؛ کنج دلت، تا به ابد خواهد ماند..!!

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...

خدا کند که بمیرم  زمان دیدن تو
که مرگ حین زیارت،،،بجز سعادت نیست...!!

منم دلم میخواد برم برم یه جای دور دور ولی نمیدونم کجا

فکر کردم خودم تنهام....با این اوصاف باید فکر اتوبوس باشیم...مسافرا زیاد شدن😀😀

https://daigo.ir/secret/8739630985