2777
2789
عنوان

آقامون غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 130 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم اجرت با صاحب الزمان من میخوام 3سوره اول جز 29رو بخونم سوره ملک قلم حاقه اگه کسی برنداشته؟!

ممنون فداتشم ان شاءالله که حاجت روا بشی گلم 

سوره ملک رو برداشتن عزیزه دلم اما اشکال نداره ، زمانش رو بهتون اطلاع میدم فدات

سلام منم نیخوام شرکت کنم ولی من همیشه نت ندارم اگه میشه زمانش رو عمین الان بگو بدونم 

سلام فداتشم جزء 25 واسه شماست ان شاءالله که صاحب الزمان (عج) واسطا برآورده شدن حاجاتت بشه گلم

زمانش از شنبه تا چهارشنبه ست یعنی پنج روز عزیزم

قبول باشه

عزیزم من یه ختم قرآن شرکت کردم خودم، اینجا دیگه نمیتونم. ممنون میشم با دل مهربونت دعا کنی. رویام &nb ...

فداتشم قبول باشه ، به روی چشمم حتما 

الهی که مهدی فاطمه (عج) واسطه برآورده شدن حاجاتت بشه عزیزم

منم میخونم

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
منم میخونم

قبول باشه عزیزه دلم ، التماس دعا

فداتشم جزء 16 سهم شماست گلم زمانش رو بهتون اطلاع میدم عزیزم، ان شاءالله که مهدی فاطمه (عج) واسطه برآورده شدن حاجاتت بشه گلم

قبول باشه عزیزه دلم ، التماس دعا فداتشم جزء 16 سهم شماست گلم زمانش رو بهتون اطلاع میدم عزیزم، ان شا ...

ممنونم عزیزم حاجتت روا😍

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
قبول باشه عزیزه دلم ، التماس دعا فداتشم جزء 16 سهم شماست گلم زمانش رو بهتون اطلاع میدم عزیزم، ان شا ...

منم هستم،فقط خودتون بگید من چندتا سوره و کدام سوره ها رو بخونم،برام فرقی نمیکنه هرچی شد،ممنونم

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
منم هستم،فقط خودتون بگید من چندتا سوره و کدام سوره ها رو بخونم،برام فرقی نمیکنه هرچی شد،ممنونم

سلام عزیزم خوش اومدی گلم ، جزء 27 سهم شماست عزیزه دلم زمانش رو بهتون اطلاع میدم 

قبول باشه گلم التماس دعا ان شاءالله که حجت بن الحسن واسطه برطرف شدن مشکلات و برآورده شدن حاجاتت بشه