2777
2789
عنوان

آقامون غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 130 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هرجزئی ک خودت میخوای بهم بده

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
عزیزم هرجزئی ک خودت میخوای بهم بده

جزء 19 واسه شماست گلم زمانش رو بهتون اطلاع میدم 

ان شاءالله که آقا امام زمان (عج)

واسطه برآورده شدن حاجاتت بشه عزیزم

قبول باشه ، التماس دعا

این ختم ها و دعاها خیلیی خوبه عالی ان خانوما اجرتون با خدا و اهل بیت

یادمون باشه برای ظهور اقا کارای دیگه ای هم لازمه گناهان ما حجابه .و اینکه گوش کنید سخنرانی های استاد راعفی پور رو درموذد مهدویت و بقیه زمینه ها خیلی خوبه .میگن ب جز دعا باید چیکارا هم بکنیم

فقط خدا 
یه نفر واسه چله دعا توسل کم داریم،،کسی هست یاری کنه؟؟؟با اجازه اسی

اگه تکمیل نشده من هستم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
سلام عزیزم خوش اومدی  التماس دعا فدات

من هم یک جز میخونم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
قبول باشه فداتشم ، جزء 25 واسه شماست ، زمانش رو بهتون اعلام میکنم ان شاءالله که نی نی سالم به دنیا ب ...

ممنون.انشاءالله خدا فرج حضرت مهدی را هر چه زودتر برسونه و همه حاجت روا بشن