2777
2789
عنوان

خانوما کمک

120 بازدید | 20 پست

خانوما دارم دیونه میشم ازدواج کردم دوساله نامزدم پدرم فوت کرده منومادرم با پدرمادرم زندگی میکنیم هرکدوم یه طبقه من تازگیا خیلی عذاب میکشم میگم چرا مادرمو تنها گذاشتم کاش ازدواج نمیکردم شوهرم پسر خوبیه ولی بخاطر مادرم میخوام طلاق بگیرم چون مادرم مونده بپام سوخته و ساخته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این کارت اشتباه مطمئنا ی راه حل دیگ میش پیدا کنی

تیکر ی اتفاق خوب تو زندگیمه انشالله❤انشالله کلی اتفاقای خوب ک خیر شما توش هی براتون اتفاق بیوفته و درد و ناراحتی از زندگیتون بره

عزیزم مامانت مونده به پات سوخته و ساخته تا تورو خوشبخت کنه اونوقت تو میخوای طلاق بگیری گند بزنی به تمام زحماتش؟ 

درضمن مادر ذاتش دلسوزه و وظیفه خودش میدونسته چون اون تورو به این دنیا آورده پس کار عجیبی نیست و تنها مادری نیست که این کارو کرده

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
پدر بزرگشو میگه

أها 

عزیز من چ ربطی داره ... 

بالاخره اتفاقیه ک افتاده ... ینی چی طلاق بگیرم !

مادرتم باید با این قضیه کنار بیاد 

توخوشت میومد پدرشوهرت فوت میکرد ... بعد شوهرت ب خاطر مادرش تورو طلاق میداد!