2777
2789
عنوان

چه مدل لباسی برا خواستگاریم و بله برونم بپوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 107 پست

ارایش لایت

خوشبخت بشی

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

منم همین تو ذهنم ولی نمیدونم چه مدل و چه رنگ مناسب برا خواستگاری

شومیز بلند بپوش رو باسنتو بپوشونه... هر چی سنگین تر باشی بهتره... من خودم به داداشم گفتم میخوایم بریم خواستگاری دوست دخترت بهش بگو یه ذره باحجاب باشه که بابام گیر نده😂😂😂😂

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین تو ذهنم ولی نمیدونم چه مدل و چه رنگ مناسب برا خواستگاری

خب بسته به رنگ پوستت داره، ولی در کل ازی شومیز طرحدارا نپوش، ساده یرنگ باشه . من خودم قرمز گوجه ای با شلوار کرپ مشکی پوشیدم. 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

به نظر من پوشش معمول خودتو داشته باش همون چیزی که همیشه هستی برای بله برونم آرایشگاه زوده انشاالله که به پای هم سال ها عاشقانه زندگی کنین منم هشت روز دیگه خواستگاریمه ولی هنوز تصمیم نگرفتم بهش بگم آره یا نه

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
پوستم خیلی سفید و بور هسم

منم خیلی سفیدم اما موهام مشکیه، خب همین یه شومیز جیغ بپوش، رنگای مات بی روحت میکنه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

به نظر من پوشش معمول خودتو داشته باش همون چیزی که همیشه هستی برای بله برونم آرایشگاه زوده انشاالله ک ...

چرا اخه مگه بهش علاقه نداری یا شرایطش مناسب نیست