2777
2789
عنوان

یعنی پریود شدم!؟؟

87 بازدید | 5 پست

امروز ۴۷روزه زایمان کردم تا روز چهل و دو لک میدیدم ولی پاک پاک شده بودم این پنج روز ترشح زرد رنگ خیلی ابکی داشتم تا دیشب ببخشید با همسرم رابطه داشتیم امروز صبح خون دیدم زیاد نیست اما هنوز ادامه داره پریود شدم یا ممکنه برای رابطه باشه کمک کنین چند روز بعد از زایمان دوره پریودبر میگرده یه کوچولو دلدرد هم دارم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

من ۴۰ روز بعد زایمان پریود شدم.ادمهای مختلف فرق دارند

وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم  حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن

من روز چهلو هفتم پری شدم ولی دیگه نشدم تا ۹ماهگیه دختدم خیلیم ترسیده بودم ک باردار باشم

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۴۰ روز بعد زایمان پریود شدم.ادمهای مختلف فرق دارند

میدونم عزیزم ولی اصلا خونش شبیه پریودی نیست میترسم قبلش هم یبار رابطه داشتیم همینجور شدم دوباره بعداز دو روز تمیز شدم نمیدونم مشکل از کجاست 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
شاید زخم داری؟

نه اصلا نمیدونم مشکل از کجاست با اینکه طول بارداری هم رابطه داشتیم نمیدونم چرا اینطوری میشم زایمانمم سزارین بود

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙