2777
2789
عنوان

خیلی سخته بچه ی بی پدر و مادر

227 بازدید | 11 پست

دوستان داداشم جدا شده 

دخترش پیش مامان و بابای من داره بزرگ میشه

جدیدا خیلی عصبی شده خیلی زیاد 

همه رو روانی کرده فقط جیغ میزنه

سه سالشه طفلک

ازتون درخواست یک دعا یا صلوات دارم 

اگر امشب اذیت کنه این دختر، مامان بابام روانی میشن 

همین الان هم بابا مامانمم دلشون شده اندازه ی یک  گنجشک

خدایا خودت رحم کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش نبرد  حتی یک روز  یعنی پدر مادرش نذاشتن  البته حق هم داشتن طفلکیا

ظلم کردن به بچه...پدر و مادرت مسئولیت خیلی سنگین و وحشتناکی به دوششون افتاده.....پدر و مادر شما هرچقدرم محبت کنن بازم جای پدر و مادر خودش نیستن.کاش دختر قدر شناسی بشه.... تو خانواده شوهرم ی همچین موردی هست.اون دختر الان ی آشغال به تمام معناست.هیچ انسانیتی یاد نگرفته.مادر شوهرم دقیقا ی عوضی عین خودش بزرگ کرده.ی بچه یتیم شده عذاب ی خانواده ۳۰ نفره

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا
ظلم کردن به بچه...پدر و مادرت مسئولیت خیلی سنگین و وحشتناکی به دوششون افتاده.....پدر و مادر شما هرچق ...

خیلی سخته

خدا خودش بهمون رحم کنه

این طفل معصوم خیلی بچه ی خوبیه 

دو هفته ای هست کلا دیوانه شده 

فک کنم دلش تنگ شده 

خدایی که این بچه  رو داده خودش هم یه نظری بهش داشته باشه

خیلی سخته خدا خودش بهمون رحم کنه این طفل معصوم خیلی بچه ی خوبیه  دو هفته ای هست کلا دیوانه ش ...

قطعا همین طوره.البته ذات هم مهمه

اون دختر کلا بدذاته ولی تربیتش هم بد بوده چون از اول انداختنش به گردن شوهر من‌.حتی پوشکشو شوهر من عوض میکرده

شما اگه مجردی نذار بهت وابسته بشه فردا هم برا شما و هم برا بچه دردسر میشه.حالا که پدر و مادر نیستن پدر بزرگ و مادر بزرگ میشن پدر و مادر.دیگه عمه و عمو و...همون نسبت های قبلی رو باهاش داشته باشن

چون برادر زاده شوهرم به شوهر من میگه بابا.سر همین بابا گفتنش چه پدری از من که در نیاورده.حتی رسما منو پیش همه به فحش کشید که تو بابای منو ازم گرفتی و...اصلا نمیتونم باهاش حتی حرف بزنم

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا