2777
2789
عنوان

یه سوااال

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 116 پست

بستگی داره به اندازه جنین و نوع پردش اگر جنین در ماه اولیه باشه  یا کمتر مثل پریودی شدید میشه و‌پرده سالم اما اگر نوع پرده بسته باشه ممکنه با همون لخته سفت هم اسیب ببینه یا پاره بشه

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجیبه ولا

اره 

من دوران دانشجویی خوب یکی از دخترا از پشت ببخشید رابطه داشت با دوس پسرش 

حامله شده بود 

یعنی اسپرم نزدیک جلو شده بود و بدبخت حامله شده بود 

بازم ببخشید روم به دیوار

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
چطوری؟

با پیش اب یا اب منی و اینا اگه روش بریزه میشه تو همین نی نی سایت خیلیا دیدم ایجور حامله شدن

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
امکان نداره بدون دخول باردار بشه

امکانش هست چون کسی که پرده داره پریود میشه خون پری از سوراخ هایی میان پرده خارج میشه  منی هم از طریق همون دریچه ها میتونه به رحم برسه اگر مستقیم داخلش ریخته بشه

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
مطمعنید شما؟؟

اره ماه اول حاملگی که جنین خیلییییییی کوچیکه سقط در حد همون عادت هست خونریزی زیاد و درد در حال مرگ 

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
وای من؟!!!!!!

شما هم مثله من ترس دارید اخه من  عقدم کابوس شب و روزمه😂😂😂😂

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
اره ماه اول حاملگی که جنین خیلییییییی کوچیکه سقط در حد همون عادت هست خونریزی زیاد و درد در حال مرگ&n ...

وااای یعنی درد داره و خون ریزیت زیاد میشه؟؟؟😁😁