2789
عنوان

پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 60 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خیلیربدبختم نمیتونم همون لحظه جواب بدم

تمرین کن یاد میگیری. یک بار جسارت ب خرج بده کم کم راه میافتی

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

شاید لحن حرف زدنش این بوده و منظوری نداشته

به نظرم اگه بار اولشه به دل نگیره برو و سوپ خوشمزه درست کن دور هم باشید دنیا ارزش نداره

ولی اگه بارچندمشه که اینجور حرف میزنه یا باز تکرار کرد همون موقع جوابشو بده گریه نکن بچه که نیستی

بنظرم ببخشش و سوپ درست كن و ببر، ولي اين بار و دفعه هاي بعدي واسه دخترت ميوه ببر ك از ميوه هاي پدر ش ...

بنده خدا گفته بده بخوره نگفته که نخور که با خودش ببره  

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
خب درست کن ، اومده هوای بچه ات رو داشته باشه نه اینکه به تو بی احترامی کنه

صد سال سیاه نمیخوام کسی هوای بچه ی منو اینجوری داشته باشه.

کسی که به فکر بچه اس جلوی بچه سر مادر بچه داد نمی زنه.

خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟

صد سال سیاه نمیخوام کسی هوای بچه ی منو اینجوری داشته باشه. کسی که به فکر بچه اس جلوی بچه سر مادر بچ ...

اینطور چیزا تو دل گفته میشه اما عزیزم دتیای واقعی فرق میکنه همه چیز ، باید صبور بود وگرنه سنگ رو سنگ بند نمیشه

دنیا عین تصورات ما نیست 

دختر من یه سیب گاز میزنه میزاره تو ظرف بعد سیب بعدی رو همینطور 

خب منم گفتم نکن سیارو یه سیب و بخور بابام داد زد چکار به بچه داری بذار هرجور دلش میخواد بخوره یادیدم مثلا چیزی نمیدم قبل از نهار شام بخوره اون میگه چقد خسیسی بذار بچه بخوره یا حتی بدتر من باید بشینم گریه کنم که بابام چقدر بده من بدبختم؟؟؟نوه شو دوس داره و نگرانیهای ما مادرارو نداره و بلد نیس صحبت کردن با خانومارو چکار میشه کرد؟؟؟بعد شصت سال سن من ۲۸ساله تربیتش کنم؟؟؟

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
نه بابا هرروز هزارتاحرف ازاین واون میفرسته 

برئ ولی سر سنگین باش همراه با احترام.

سعی کن کارای بچه ت رو خودت انجام لدی و به اون نسپری.مثلا میوه دادن غذا خوردن یا لباس پوشیدن..

تا متوجه اشتباهش بشه

معلومه که به این رفتاراش عادت کرده

یه صلوات برای حل مشکلم میفرستی
دختر من یه سیب گاز میزنه میزاره تو ظرف بعد سیب بعدی رو همینطور  خب منم گفتم نکن سیارو یه سیب و ...

آخه چقدر تو بااااشعوری خانوومی😍

یه صلوات برای حل مشکلم میفرستی