2777
2789

ما هرماه سگمون رو ميبريم چكاپ طرف سال تا سال چكاپ نميره . ميرى خونه زندگياشونو ميبينى فقط ادعاى تميزى دارن ! از بچگى از حيوانات نگه دارى ميكردم تا حالا هيچ مشكلى واسم پيش نيومده لطفا به زندگى خودتون برسيد

اره ادم دلش خیلی میسوزه

کلا برای 3 گروه من خیلی دلم کباب میشه

یکی حیوونایی ک اذیت میشن

یکی بچه هایی ک اذیت میشن

یکی ادمای مظلوم

هر 3 هم چون بی دفاعن

حیوونا هم جون زبون بسته ان خیلی گناه دارن

آهشون خیلی زود میگیره مخصوصا گربه

اه آدم دلش ریش میشه گربه بره زیر ماشین

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من خرگوش داشتم یهو مرد ولحظه جون دادنش دیدم یعنی جوری گریه میکردم خدای نکرده انگار عزیزترین فرد زندگیم از دس دادم😑شوهرمم بهم میخندید

دعا کنین مستقل شیم از دست مادرشوهر خلاص شم🥺دلم خونه ای ک جهیزیمو بچینم میخاد
کاش اگه دلداری نمیدیم‌ نمک نپاشیم.بخدا میرم میبینم تاپیکاتونو اونایی که اومدن به ناحق پریدن به من هم ...

غیر از این بود باید شک میکردی، شخصی که درک ساده ترین و ابتدایی ترین قانون زندگی رو نداشته باشه که روش زندگی هر کسی به خودش مربوطه ازش توقع داری از پس مسائل ریز و درشت زندگی بربیاد؟؟؟؟

چقدر مشغول آنم که از من، یک من بهتر به بار آید … 🌱

همتون خیلی معرکه اید تو زندگی هرکسی یچیزی ارزش داره براش من گلو گیام ارزشمنده یکی حیونش پرندش هرچیش تمیزو کثیفشم حتما میدونن ولی خب نه سلایق مث همه نه علایق لطفا یاد بگیریم یا توهین نکنیم با ترک کنیم تاپیکو

خدایا بخاطر همه چی شکر

کوچیک.بودم ی قناری داشتیم خورده بود ب قفس زخم شده بود

بعد مورچه ها قطار رفته بودن رو زخمش میخوردنش

وای وقتی دیدمش تو اون حال ک زنده زنده داشتن میخوردنش روح و روانم بهم ریخت تو اون بچگی

الانم اعصابم خورد شد

برا همین اصلا حیوون داشتن و دوس ندارم

چیزیش بشه ادم دلش کباب میشه

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

اره گربه ی بیرون بود هر روز به ما سر میزد

استارتر من معذرت میخوام ازت

واقعا قضاوت کردم نباید حرف بد میزدم منم منظورم ب شما نبود کلا گفتم چیزی ک تو خونه و فضای خونه بود رو گفتم و گرنه من خودمم گربه دارم تو حیاطمون

شرمنده❤️

ما صداش میکنیم (بی غیرت) حالا شما بگو(ی پسر روشن فکر مدرن) 

چرا هنوز یاد نگرفتید هر کسی برا خودش عقایدی داره سبک زندگی ای داره دغدغه داره 

حتما باید تو روش زندگی هم دخالت کنید؟

شما چیکار دارید دوس داره حیوون نگه داره الانم خیلی براش ناراحته چون واسش مهم بوده 

واقعا که بعضیا از سنگن

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

کوچیک.بودم ی جوجه هم داشتم (خیلی اشتباه بود بابام برامون جوجه میخرید حیوون ازاریه اما ما ک نمیدونستیم)

بعد درو باز کردم حواسم نبود این جای لولای در بود

اون تیزی بغل در رفت توش

گف جییییییییییییییییییییییک

بعدشم دیگه کم کم مرد

اه خدا منو بکشه

الانم تن و بدنم لرزید

تورو خدا حیوونا رو نیارید تو خونه ها بزارید جایی باشن ک بهش تعلق دارن

غیر از این بود باید شک میکردی، شخصی که درک ساده ترین و ابتدایی ترین قانون زندگی رو نداشته باشه ...

این روش زندگی تواجتماع بیان نکنید

اگرنمیخواید موردشماتت قراربگیرید

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

ما یه قناری داشتیم همش با مامانم از دستش می نالیدیم از بس می خوند و می خورد 😂. 6 سالش شد مرد. تا چند روز دو تامون افسرده شده بودیم. خبر مردنشو هم مامانم با گریه بهم داد 😢